Adnan Köşker sahadan eksik olmuyor

29 Kasım 2022 Saat: 10:15
Adnan Köşker sahadan eksik olmuyor
Önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in tek başına yürüttüğü saha çalışmaları özellikle siyasi arenada olmak üzere , kamuouyunda dikkat çekiyor.

AKPARTİ'NİN HİZMETLERİNİ ANLATIYOR
İki dönem yaptığı belediye başkanlığı döneminde, Gebze'de kalıcı eserle bırakmasıyla tanınan Adnan Köşker , siyaset üstü çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Gebzelilerin yakın ilgisini gören Köşker, seçime hazırlanan aday gibi partisinin her platformda propagandasını yapıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkeye kazandırdığı hizmetleri anlatıyor.
HER YERDE MUTLAKA BULUNUYOR
Gebze'nin modern şehirleşmesinde katkısı oluğu bilinen , ilçenin marka şehir ünvanını kazanmasını sağlayan Adnan Köşker, haftasonlarını sosyal etkinliklere ayırırken, kültürel faaliyetlerden de geri kalmıyor. Çoğu mesaisini Gebze sokaklarında geçiren ve büyük sevgi gören  önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Köşker, benzer faaliyetleriyle merak uyandırıyor. Köşker, esnaf ziyaretleri, düğünler, açılışlar, hasta ziyaretleri , cenaze törenleri ve partisinin siyasi toplantılarında da boy göstererek vatandaşla sıcaklığını koruyor.
ÖRNEK BİR SİYASET ADAMI
Diğer yandan Adnan Köşker'i sık sık sokakta gören Gebzeliler ; ''Adnan Bey , belediye başkanlığı döneminde de yanımızdaydı, sahadaydı, vatandaşla yakındı, şimdi de öyle.'' şeklinde konuşuyorlar. Köşker'in Gebzelilerde kalıcı yeri olduğuna dikkat çeken ilçe halkı , konuyla ilgili özetle şu değerlendirmeleri yapıyorlar ; '' Köşker, görevdeymiş gibi çalışıyor. Dün neyse bugün de aynı tempoda ilerliyor. Gebzelielrin gönlünde taht kurmuştu, sıcaklığını hiç kaybetmiyor. Partisi için sürekli sahada, insan odaklı dolaşıyor. Bir siyaset adamının nasıl olması gerektiğini her fırsatta hissettiriyor. Yeri gönlümüzde doldurulamaz bir insan. Halen esnaf esnaf gezip dert diniyor, sorunlara çözüm olmaya çalışıyor. Gerektiğinde Gebzelilerin sesi oluyor, bir ağabey bir kardeş, bir arkadaş gibi her daim halkın arasında bulunuyor. ''

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız