AK Parti Darıca'da herkese dokundu

3 Temmuz 2020 Saat: 16:51
AK Parti Darıca'da herkese dokundu
İlçe Başkanı Ufuk Acay, başarılı çalışmalarını Gölge Dergi'ye değerlendirdi;

Başkan Acay, ilçe yönetiminde görev alan arkadaşlarıyla ellerini taşın altına koyduklarını , belediye ile de ahekli bir şekilde çalışarak başarılı olduklarını dile getirdi. Acay , '' Bu kapsamda , ilçe genelinde  2000 adet gıda yardımı, 70000 adet maske ve eldiven dağıtımı yaptık. '' dedi.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı , Mart ayında ülkemizde kendini gösteren ve o zamandan beri toplumun sosyal yaşamını etkileyen Korovavirüs salgınında çalışmalarıyla göz doldurdu.

İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetimi ,  Darıca genelinde yaptıkları organizasyonlu çalışmayla, özellikle  evde kalmak zorunda olan 65 yaş ve üzeri vatandaşları tek tek tesbit ederek hepsine ulaştı. İlçe genelinde ihtiyaç sahiplerine gıda, maske  ve  hijyen malzemeler dağıtan AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı yönetimi , vatandaşların takdirini de kazanırken , büyük övgü aldılar.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay  faaiyetlerini Gölge'ye değerlendirirken , ''Dünyayı etkileyen Covid19 virüsü nedeniyle devletimizin ''Evde kal ''  çağrısına uyan vatandaşlarımızın yanında olmak için var gücümüzle çalıştık. Nisan ayından bu yana Ak Parti Darıca İlçe teşkilatı olarak Darıca ‘da bize ulaşan her vatandaşımıza dokunduk.'' şeklinde konuştu.

YÜZLERDE TEBESSÜM OLUŞTURDUK

Başkan Acay, ilçe yönetiminde görev alan arkadaşlarıyla ellerini taşın altına koyduklarını , belediye ile de ahekli bir şekilde çalışarak başarılı olduklarını dile getirdi. Acay , '' Bu kapsamda , ilçe genelinde  2000 adet gıda yardımı, 70000 adet maske ve eldiven dağıtımı yaptık.. Bu süreçte bizlere ulaşan 65 yaş ve  üstü vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşıladık. Darıca‘lı hemşerilerimizin yüzünde bu zor süreçte tebessüm oluşturabilmek için farklı sosyal çalışmalarımızda oldu. Ayrıca teşkilat mensuplarımız ve üyelerimizi de bu süreçte yalnız bırakmadık. Darıca ‘da yaklaşık 32000 üyemizi tek tek arayarak hatırlarını sorduk.'' dedi.

SOSYAL ÇALIŞMALARDA GÖNÜL ALDILAR

Koronavirüs nedeniyle vatandaşların sosyal yaşamlarında olan değişikliğe değinen İlçe Başkanı Acay , daha sonra şunları anlattı ; ''Bu konuda vatandaşlarımız ihmal etmedik. Onların sosyal yaşamlarına renk getirmek için çalıştık. Mesela doğum günü olan Abdullah Kara kardeşimizi Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık, Kocaeli İl yöneticimiz Murat Arslan ve Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte ziyaret ederek doğum günü pastasını kestik. Çok duygulu anlar yaşadık, yaşattık. Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan annelerini ziyaret ettik. 10 Mayıs anneler günü vesilesiyle kendilerine çiçek takdim ettik.

ENGELLİLER UNUTULMADI

Engelliler haftası kapsamında Darıca Bir Umut Engelliler Derneğini ziyaret ettik. Ziyaretimizde özel durumlu vatandaşlarımızın yaşadıkları problemleri değerlendirdik. Dernek Başkanımız Sayın Melek Arıkan hanımefendiye ve yönetimine alakalarından dolayı teşekkür ederiz. 7 yaşında epilepsi sp hastası Zeynep kardeşimiz,  engelliler haftası vesilesiyle sosyal medyadan bize ulaşarak pasta istedi. İlçe yöneticilerimiz Zeynep kardeşimizin isteğini yerine getirdiler. Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'ni  Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık  ve İlçe protokolü ile ziyaret ederek hemşerilerimizin günlerini kutladık. 14 Mayıs eczacılık günü vesilesi ile ilçemizde bulunan Miray, Çankaya ve Semih eczanelerini ziyaret ederek eczacılarımızın eczacılar gününü kutladık. Verdiğiniz emek ve mücadele için teşekkürlerimizi ilettik. Ayrıca  Darıca 'lı bir ailemizin isteği olan bebek arabasını ailemize ulaştırdık, temin ettik. ''

HER ALANDA OLMAYA ÇALIŞTIK

Sosyal faaliyetlerle göz dolduran AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın içinde bulunduğumuz süreçteki çalışmalarını değerlendiren  Başkan Acay , daha sonra şu bilgileri verdi ; '' 11 yaşında Hamdi kardeşimizin doğum günüydü. Sokağa çıkma yasağından dolayı  ilçe yöneticilerimiz Hamdi kardeşimize süpriz yaparak doğum gününü pasta keserek kutladılar.4 ay önce talihsiz bir kaza sonucu evinde tedavi gören Ömer Asaf kardeşimizi ziyaret ettik. Bakım ve tüm gerekli destekleri için adım attık. 

65 YAŞ ÜSTÜNE  ÖZEL ÖNEM

Rahatsızlığı sebebi ile Farabi Devlet Hastanesi'ne giden ve dönüş için bizlere ulaşarak evine gitmek istediğini ileten 72 yaşındaki Orhan amcamızı evine bıraktık.65 yaşındaki Osman amcamız ve hanımının eczaneden ilaçlarının alınması gerektiğini bizlere ulaşarak bildirdi. İlaçlarını kendilerine teslim ettik. 69 yaşındaki Zeynel amcamızın eczaneden ilaçlarının alınması gerektiğini bizlere ulaşarak bildirdi. İlaçlarını kendilerine teslim ettik. 65 yaşüstünün sokağa çıkma yasağı sebebiyle evinden çıkamayan Ahmet Çetin amcamız  telefon ile ulaşarak "Biz bize yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek olmak istediğini iletti. Ahmet amcamıza yardımcı olduk. Bir başka 65 yaş üstü vatandaşımız olan Bayram amca sosyal medya vasıtası ile ulaşarak evinin camına asmak için parti bayrağı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' ın posterini istedi. Hemen yardımcı olduk.  Bayramını kutlamak ve hayr duasını almak için aradığımız Lütfiye teyzemize bir isteği varmı diye sorduğumuzda 3 aydır evden çıkamadığını bir muhabbet kuşu istediğini söyledi. Bizde Lütfiye teyzemizin yeni arkadaşını kendisine götürdük.

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ

Nene Hatun Mahalle Teşkilatımızın organizasyonuyla 1, 2, 3 ve 4 nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek, 112 personelimizim her zaman yanlarında olduğumuzu, ülkemizin bu zor dönemlerinde gece gündüz demeden milletimize hizmet etmelerinden dolayı teşekkürlerimizi ilettik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız