Aktaş Çiftliği'nden son büyükbaşlar

7 Haziran 2024 Saat: 15:11
Aktaş Çiftliği'nden son büyükbaşlar
Büyükbaş hayvan besiciliğiyle tanınan Aktaş Çiftliği, Gebze Tepecik Köyü'nde kurduğu devasa kesimhane ile kurban bayramında vatandaşları teknoloji ile buluşturacak.

2000 yılından beri  büyükbaş, küçükbaş  kurbanlık ve adaklık hizmetleri veren Ferman Aktaş, altı dönüm arazi üzerine besi çiftliği ve kesimhane kurdu. Kurbanlık büyükbaşların da bulunduğu çiftlikte , günler önceden satışlar başlarken , yaklaşık 120 büyükbaş satışı gerçekleşti. Aktaş Çiftliği'nde  son kurbanlıklar alıcısını  beklerken, vatandaşların acemi kasaplardan ve olası  kazalardan kurtulmaları için devasa kesimhane kuruldu.

Tepecik Köyü'nde bulunan  ve Bayramoğlu Muhtarı Ferman Aktaş'ın sahibi olduğu Aktaş Çiftli'nde, kurbanlık alan müşterilere ücretsiz kesim hizmeti verilecek.  Son teknoloji ile kurulunan modern kesimhanede,  bir saat içinde 12 büyükbaşın kesilip temizlenerek poşetleneceğini söyleyen Ferman Aktaş, '' Vatandaşalarımıza en iyi hizmeti verebilmek için bütün gücümüzü seferber ettik. Ortaya çok donanımlı bir kesimhane çıktı. Kurbanını bizden alan müşterilerimiz ellerini hiç bir şeye sürmeyecek, sadece vekalet verecek ve kesimin bitmesini, poşetlenmeyi bekleyecek. Kendi imkanlarıyla kurnan  kesen veya acemi kasapların  nasıl üzücü sonuçlarla karşılaştıklarını biliyoruz. O nedenle hizmette çıtayı en üstte tuttuk. '' dedi.

Aktaş Çiftliği sahibi Ferman Aktaş, bayramın birinci günü 50 personelle  hizmet verileceğini, bayram süresince de  kesim hizmetinin devam edeceğini sözlerine ekledi. Aktaş, son büyükbaş kurbanlıkların fiyatlarının makul olduğunu, fırsatın kaçırılmaması gerektiğine dikkat çekerek , kendisine   0532 394 20 08 - 0535 329 83 90 numaralardan ulaşılabileceğini söyledi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız