Antrenörlere sağlıklı yaşam semineri

22 Aralık 2017 Saat: 11:53
Antrenörlere sağlıklı yaşam semineri
Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi antrenörleri için sağlıklı yaşam semineri düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Türkiye’ye örnek olan “Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi”nde görev alan antrenörlerinin eğitimine büyük önem veriyor. Bu çerçevede antrenörler için sık sık eğitim seminerleri düzenliyor. Geçen hafta verilen Temel İlk Yardım Eğitiminin ardından önceki gün de sağlıklı yaşam semineri düzenlendi.  Seminer kapsamında; doğru beslenme ve hareketin başta kalp ve damar sağlığı üzerindeki önemi detaylı şekilde aktarıldı.

 

SEMİNERİ NEDİM KURTİÇ VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Vinsan Tesisleri’nde gerçekleştirilen eğitimi Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Nedim Kurtiç verdi. Güncelleme adı altında söz konusu seminer her hafta düzenli olarak gerçekleştirilecek.

 

DOĞRU BESLENMEK HAYAT KURTARIR

Bu haftaki güncelleme seminerinde katılımcılara, doğru beslenme ve hareketin kalp. damar sağlığı, diyabet, tansiyon ve obezite üzerine olumlu etkileri anlatıldı. Ayrıca düzenli ve bilinçli olarak yapılan sporun, toplum üzerindeki birleştirici, kaynaştırıcı sosyolojik etkilerinin de altı çizildi.