Apdi İpekçi'de üye sayısı arttı

15 Haziran 2021 Saat: 17:29
Apdi İpekçi'de üye sayısı arttı
AK Partili kadınlar yarın seçim varmış gibi çalışıyor

Çalışmalarını yarın seçim olacakmış gibi sürdüren AK Parti Darıca Abdi İpekçi Mahalle Teşkilatı Kadın Kolları, bir yandan üye kayıdı yaparken diğer yandan ihtiyaç sahibi ailelere kucak açıyor.

Son günlerde gerçekleştirdikleri saha çalışmasıyla dikkat çeken ve vatandaşların sevgisini gören AK kadınlar, Abdi İpekçi Mahallesi'nde girmedik ev, çalmadık kapı bırakmıyorlar. ''Mahallemizde özellikle kadın üye sayımızı ve gönüldaşlarımızı artırdık '' diyen mahalle kadın kolları başkanı Tuğba Nur Gürdap , Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Başkanı Ufuk Acay ile ilçe kadın kolları başkanı Selma Gülenç'ten tam destek gördüklerini söyledi.

Beraberinde  mahalle  STK  sorumlusu Hatice Gündoğdu ve  sekreter  Dildar Gülmen ile  Gölge'yi ziyaret eden  Başkan Gürdap, çalışmalarını anlatırken iddialı açıklamalarda yaptı.  Tuğba Nur Gürdap, ''Yarın seçim olsa açık ara farkla Darıca'da AK Parti'miz yine zaferle sonuçlandırır. Mahallemizde hangi vatandaşımızın derdi, sıkıntısı, ihtiyacı varsa tesbit eiyor, ivedilikle çözüme kavuşturuyoruz. Bu yönde belediye başkanımız,ilçe başlkanımız ve ilçe  kadın kolları başkanımız bütün desteklerini veriyorlar. Muzaffer Başkanımızda tabanda çok sevilen ve karşılık gören bir belediye başkanı. Darıca'da teşkilatımızın yoğun hizmetleri  çalışmalarımızı kolaylaştırıyor. '' şeklinde konuştu.

  (Fotoğraf: Gül AKDEMİR)

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız