Başkan Bıyık, CHP grubunu bilgilendirdi

8 Mayıs 2020 Saat: 10:44
Başkan Bıyık, CHP grubunu bilgilendirdi
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, makamında ağırladığı CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve CHP meclis üyelerine koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Darıca Belediye Başkan?

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, makamında ağırladığı CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve CHP meclis üyelerine koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendisini ziyaret eden CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve CHP’nin Darıca Belediyesi meclis üyelerini makamında ağırladı. CHP grubuna gündemle ilgili bilgiler veren Başkan Muzaffer Bıyık, koronavirüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

DARICA’YI KARIŞ KARIŞ DEZENFEKTE ETTİK

CHP grubuna ziyaretleri için teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak koronavirüs salgınının görüldüğü ilk günden itibaren gerekli bütün tedbirleri aldık. Darıca genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışması başlattık. Darıca’da bütün cadde ve sokaklarla birlikte vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ortak kullanım alanları başta olmak üzere kurum ve kuruluşları da dezenfekte ettik. Yaklaşık 2 aydır adeta Darıca’yı karış karış dezenfekte ettik. Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi daha da arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Muzaffer Bıyık, Ramazan ayı dolayısıyla gıda kolisi dağıtımının da sürdüğünü belirterek “Gerek ramazan kolileri gerekse de maske dağıtımımız devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza koli ve maske dağıtırken ayrım yapmıyoruz. Herkese eşit mesafede beyan esaslı çalışıyoruz” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş da kendilerini ağırlayan ve detaylı bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a misafirperverliği için teşekkür etti. Ziyarette Darıca Belediye Başkan yardımcısı Cüneyt Şentürk de yer aldı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız