Başkan Öztürk'ü duygulandıran kutlama

2 Mayıs 2024 Saat: 20:55
Başkan Öztürk'ü duygulandıran kutlama
DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı, sanayici Muhammet Öztürk, yeni yaşında eşi Hatice Öztürk'ün sürpriziyle karşılaştı.

Rolex HEDİYE ETTİ
İMES OSB'de faaliyet gösteren DDC Makine'de , Muhammet Öztürk'e doğum günü sürprizi yapan , aynı zamanda grubun genel müdürü olan Hatice Öztürk, şirket çalışanlarıyla eşinin doğum gününü kutladı. DDC Grup yönetim kurulu üyeleri, merkez ofis çalışanları ve yakın arkadaşlarının da hazır bulunduğu kutlamada, Hatice Öztürk eşine dört yaş pasta birden kesti. Bayan Öztürk, ayrıca Muhammet Öztürk'e Rolex marka altın bileklik hediye etti.
BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Her şeyden habesiz sürprizle karşılaşan iş insanı Muhammet Öztürk'ün duygulandığI ve şaşkınlığını gizleyemediği görüldü. Eşi Hatice Hanım'a ve çalışanlarına teşekkür eden Muhammet Öztürk, '' Biz DDC ailesi olarak çok büyük bir aileyiz. Beyaz yakalıdan mavi yakalıya , yöneticilerimizden çözüm ortaklarımıza bir bütünüz. Bugün beni çok duygulandırdınız. Birkez daha ne kadar bir sağlam ve duyarlı ekiple çalıştığımı anlamış oldum. Hepinize, özellikle de iki kızımın annesi Hatice Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Sağ olun. '' dedi.
Yaş pastaların kesilmesinden sonra Öztürk, şirket çalışanlarıyla günün anısına tek tek fotoğraf çekilirken, adeta hediye yağmuruna tutuldu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız