burçlar

24 Nisan 2017 Saat: 14:08
burçlar
günlük yorumlarınız...

Doğum tarihinize ve saatinize göre yükselen burcunuzu aşağıda bulabilirsiniz.

Koç Burcu Bugün 

21 Mart - 20 Nisan

• Sabrınızı sınayan bazı konular sizi agresifleştirebilir.
• Motivasyonunuzu bu alanda yüksek tutun.

Günün Emojisi:

 

AYLIK 

Nisan ayı ilişkilerinizle ilgili önemli dönemeçlerden ve yol ayrımlarından sizleri geçirebilir. İlişkinizle ilgili hala net olmayan bazı konularda kesinlik kazanmadıysanız artık bu konuda önemli açılımlara şahitlik etmek durumunda kalabilirsiniz.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs gerileme hareketine devam ederken Balık Burcuna geçiş yapıyor olması geçmişte kalmış ilişkinizin istenmeyen konulara kurban gitmesiyle; gizli bir hesaplaşma yaşamak durumunda bırakabilir. Gizlilik gerektiren tüm konular bu dönemde aşk maceraları olarak karşınıza çıkabilir. Özellikle Venüs gerilemesinin biteceği 15 Nisan tarihine kadar ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Maceralardan uzak durun.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor.

Merkür Retro’sunun genel etkilerini bu ay sizi yoğun bir şekilde etkileyebilir. Özellikle bu dönemde maddi konularda gelir gider dengeniz biraz şaşabilir. Borçlarınızı ödemek konusunda stresler oluşabilir. Parayı yönetme konusunda hassas bir dengeden geçmeniz söz konusu. Merkür gerilerken sizin burcunuza 20 Nisan da geçiş yapacak. Eski kalmış konular ve aşk ilişkilerinizi tekrar sorgulatabilir. Aşk ve ilişkilerde meydan okuyan taraf olabilirsiniz. Rövanş almak sizin için keyifli olabilir.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

Uzun zamandır beklediğiniz önemli bir konu hayatınızda sonuçlanabilir. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Yolunda gitmeyen bir ilişki bitebilir. İlişkinizde krizlerden fırsatlarda sağlayabileceğiniz bir süreç. Mesela ihanet gibi konular hayatınızda gündem yaratabilir. Ya da yepyeni bir ilişki hızlı yakınlaşmalar ile hayatınıza farklı yenilikler kazandırabilir.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı!

Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile ekonomik koşullarınızı yoluna sokabileceksiniz. İkili ilişkilerinizde özgürlük ve sınırlarınıza daha düşkün olabilirsiniz. Finansal anlamda tutamayacağınız sözler vermeyin.

Boğa Burcu Bugün 

21 Nisan - 20 Mayıs

• Sevildiğinizi hissetmek isteyeceğiniz, duygusal gücünüzü tekrar yakalayabileceğiniz bir gün.
• Kıskançlık krizlerinden ve partnerinize duyduğunuz şüpheden uzaklaşın.

Günün Emojisi:

Aylık

 

Bu ay ekonomik ve finansal koşullarınızı istikrar ve güven duygularını hissedebilmek adına yeni bir oluşum içine alacaksınız. Geçmişte yapmış olduğunuz önemli bir proje girişiminizin sonuçları bu ay size başarı ve geleceğe yönelik güven verebilecek.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Yönetici gezegeniniz Venüs Koç burcunda gerileyerek Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. 15 Nisana kadar bu sizi ilişkilerinizde gizli kalmış bazı problemlerle yüzleştirebilir. İlişkilerde gizli kalması gereken konuların gün yüzüne çıkmasıyla rahatsız olabilirsiniz. Kendinizi bir süre ilişkilerden uzak tutmak isteyeceğiniz bir ay söz konusu olabilir.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Merkür’ün sizin burcunuzda gerileyecek olması kafa karışıklıklarına ve eski ilişkilerinizin tekrar ortaya çıkmasına neden olabilir. Var olan ilişkilerinizle ilgili öngöremeyeceğiniz bazı konular sizi hızlı bir şekilde karar vermek zorunda bırakabilir. Bu dönemde maddi ve finansal ilişkilerde aldatılmalara dikkat etmelisiniz. Parasal anlamda güvence anlayışınızı partnerinize karşı fazla hissettirmemelisiniz.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisanda oluşacak olan bu dolunay çalışma hayatınızla ilgili bazı krizleri fırsata dönüştürebilme imkânı sunuyor olacak. Sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönem. Çalışma hayatınızda önemli ve şanslı bir değişikliği de gündeme getirebilirsiniz.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan da burcunuzda oluşacak olan bu yeniay geleceğe yönelik planlarınızla ilgili ani değişiklikler yaşayarak size uzun vadeli kazanımlar sağlatabilir. Kişisel görünümleriniz ve imajınızı da değiştirmek isteyeceğiniz bir dönem içerisinde olabilirsiniz. Evlat sahibi olmak ya da farklı sorumluluklar içerisinde bulunmak hayatınızda sürpriz anlar yaşatabilir.

İkizler Burcu Bugün 

21 Mayıs - 20 Haziran

• Başlatmak istediğiniz konuları yeniden gözden geçirmelisiniz.
• Aileniz ile ilgili bazı konulara çözüm bulmak size düşebilir.

Günün Emojisi:

 

Aylık

Nisan ayı sizin için aşk ve ilişkiler arenasında önemli kararlar aldırabilecek bir noktaya getirebilir. Aşk ve sosyal yaşamınızı hareketlendirecek önemli etkiler altındasınız. Davetler, organizasyonlar, insan ilişkilerinin yoğunlaştığı bir süreç sizi bekliyor.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Sosyal anlamda dostluklarınız arkadaşlıklarınız yarı kalan çözülmemiş konularınızın tekrardan yoluna girmesi ve bunlarla ilgili hiç bilmediğiniz gerçekleri öğrenmek söz konusu olabilir. Partnerinizin sizi bazı konularda oyaladığını ya da gerekli değeri vermediğini düşünebilirsiniz. Sevgideki öz değerinizi sorgulayabilir bazı restleşmeler yaşayabilirsiniz.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün gerilemesi tüm aya damgasını vuruyor olacak. Bu etki gizli saklı bazı konuların açıkça ortaya çıkmasıyla bazı gerilimler yaşatabilir. Kariyeriniz ile ilgili önemli bazı projelerinizi gerçekleştirirken çevreniz tarafından dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Gizlilik korumanız gereken bir unsur haline gelebilir. Korumaya çalıştığınız bazı değerler çevreniz tarafından olumsuz algılanabilir. Birine söylemek zorunda olduğunuz ya da konuşmak zorunda olduğunuz gizli bir konu sizi zor durumda bırakabilir.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan Terazi dolunayı ise şanslı bir etkiye sahip sizin için. Aşk ve flörtler alanında oluşacağı için farkında olmanız gereken konu tam anlamıyla bu olabilir. Yeni bir aşk gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda problem olarak kalan bazı konular çözüme kavuşabilir. Yani kısacası bu dolunayda mutluluk dozunuzda önemli artışlar görülebilir. Aşk hayatınızda yaşadığınız bazı problemler fırsata da dönüşebilir. Ev alım satım veya taşınma gibi konularınız gündem oluşturabilir.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

Hayatınızda yenilik yapmak istediğiniz konularda önemli gelişmeler kazanabilirsiniz. Kalabalıklardan ve gündelik hayatınızdan uzaklaşmak isteyeceğiniz bir süreç olabilir. Yeni başlangıçlar yaparken, hayatınızdaki geleceğe dair kaygıları da sonlandırabileceksiniz.

Yengeç Burcu Bugün 

21 Haziran - 22 Temmuz

• Günlük ve rutin işlerinizi daha iyi planlayarak farklı projelere zaman ayırmak isteyeceksiniz.
• Yeni oluşumlar hayatınıza ilaç gibi gelecek.

Günün Emojisi:

 

 Aylık

 

Nisan sizler için kariyer ve aile arasında önemli bir denge oluşturmak demek olabilir. Aileniz ve kariyeriniz alanında önemli gelişmelere ve hızlı değişimlere açık olmanız gerekmekte.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs gerilemesi 15 Nisana kadar devam edecek. Kariyerinizle ve üstlerinizle ilgili anlayış problemleri yaşayabilirsiniz. Yönetim alanında yaşanılan bazı aksaklıklar yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir ve bu durumda sizi gerebilir. Bunu kontrol ederseniz kariyerinizde olumlu gelişmelerde elde edebilirsiniz.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Merkür’ün de Retro olması sosyal çevrenizde bazı yanlış anlaşılmalar oluşturabilir. Geçmişte yanlış anlaşılmalardan dolayı yarım kalmış arkadaşlıklarınız gündeme gelebilir ve onlarla vakit geçirmek isterken, Kırgınlıklarınızı ve küskünlüklerinizi de sonlandırmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde önemli bir krizi fırsata dönüştürmek zamanı geldi. İhtiyacınız olan hak ettiğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan da oluşacak olan dolunay kariyerinizde ve aile hayatınızda sizi önemli bir sonuca ulaştıracaktır. Kariyerde önemli farkındalıklar zamanı geldi. Evinizde huzur ve mutluluk duygusunu yakaladığınızı hissedeceksiniz. Yaşadığınız bazı olaylar ‘’ya ben evimde de çok mutluyum’’ cümlesini size söylettirebilir. Ev değiştirmek, mülk alım satımları, gayrimenkuller gibi konular gündeme gelerek önemli değişiklikler deneyimlenebilir. Eski aşk ve ilişkilerinizde yarım kalan hikâyeler size heyecan yaratabilir.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı ile sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız ve iletişim ile ilgili beklentileriniz duygusal anlamda artabilir. Ortamların aranılan kişisi olabilirsiniz. Uzun zamandır mücadelesini verdiğiniz bir projenizin ya da isteğinizin gerçekleşmesi bu yeniay sonrası pekte uzakta olmayacak.

Aslan Burcu Bugün 

23 Temmuz - 23 Ağustos

• Aşk ve sevgi ilişkilerinde kendinizi kararsız ve umutsuz hissedebilirsiniz.
• Spritüal konular veya sanatsal etkinlikler size oldukça iyi gelecektir.

Günün Emojisi:

 

Aylık

HNisan sizler için iletişim ve yakın çevre konularınızın, kardeşlerinizin, dostlarınızın hayatıyla ilgili önemli konuları gündeme getirebilir. Eğitim hayatınızla ilgili bazı engelleri ve problemleri fırsata dönüştürebilir.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs Retro’su halen 15 Nisana kadar devam ediyor olacak. Eski ilişkileriniz ve eski arkadaşlıklarınızın gündeme gelmesinin yanında maddi ve finansal anlamda bazı kaygıları da beraberinde getirebilir. Yeni bir eğitim ve uluslararası konularda da bazı gecikmeler ve aksaklıklar ya da ertelenmeler söz konusu olabilir. Bu tarz konular için 15 Nisana kadar dikkat etmenizde fayda var. Mutlaka bir B planınız olmalı.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Merkür’ün de 9 Nisan’da Retro’ya başlayacak olmasıyla karar alma mekanizmanızda yavaşlamalar oluşabileceğini söylemekte fayda var. Kariyerinizde bazı dedikodulara ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli davranmanız gerekmektedir. İş değiştirmek için verimli bir zaman dilimi değil. Maddi konularınıza önem verirken aynı zamanda mantıklı yatırımlar için araştırma yapmak adına verimli bir süreç. Retro sonrası yatırımlarınızı gerçekleştirmek size kolaylıklar sunabilir.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan’da oluşacak olan bu dolunay ile yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili bazı konularda yeni bir oluşuma geçmenize neden olabilir. Yakın çevrenizin hayatında önemli ve özel gelişmeler olabilirken yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Reklam, pazarlama, eğitim gibi konularda önemli ve başarılı bir sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle restleşmemelere özen gösterin.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan’da Boğa Burcunda oluşacak olan yeniay ile kariyerinizde özel bir fırsat size sunabilir. Bu fırsatı önemli bir süreçten geçirmeniz ve hazırlanmanız gerekebilir. Bunun için aileniz ve kariyeriniz arasında karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinleyin.

 

 

Başak Burcu Bugün 

24 Ağustos - 23 Eylül

• İlişkilerde yeni başlangıçlar yakalayabileceksiniz.
• Kendinize zaman ayırmak size bugün iyi gelecektir.

Günün Emojisi:

Aylık

 

Nisan ayı sizler için maddi konuların gündeme geldiği ve ikinci yarısında ise kendinizi daha güzel ve net bir şekilde ortaya koyacağınız özel bir süreç.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs geri hareketine 15 Nisana kadar devam ediyor olması sizleri maddi kazanımlarınız ve ortaklaşa finansal işlemlerinize ekstra özen göstermeniz gerektiğine işaret ediyor. Bu dönemde borçlar konusuna çok dikkat etmelisiniz. Verdiğiniz borçları tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Eski ilişkilerinizde söylenen yalanlar ile tekrar yüzleşebilirsiniz.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün de Boğa burcunda geriliyor olması ; 9 Nisan ‘dan itibaren hayatınızla ilgili başlatmak istediğiniz yeni tüm konulara karşı temkinli olmanız gerektiğiniz söylüyor. Yaşayacağınız bazı engeller ve aksaklıklar sizi yolunuzdan çevirmesin. Eğitim hayatınızda veya seyahatlerinizde bazı aksilikler oluşabileceği gibi yapmanız gerekenlere karşı daha dikkatli olmanızda fayda var. Aşırı kontrolcü yapınız sizi kontrolden çıkartabilir.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan’da Terazi Burcunda oluşacak olan dolunay sizleri maddi konularda önemli bir sonuçlanmaya götürecektir. Beklediğiniz maddi projelerde önemli gelişmeler olabilir. Gelir-gider dengesinde önemli hareketlenmeler oluşabilir. Fırsatlarla dolu bir süreç. Finansal anlamda yaşanılan ani gelişmelere karşı farklı çözümler olduğunu deneyimleyip tecrübe edebilirsiniz.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan da Boğa burcunda oluşacak olan yeniay; hayatınızda harekete geçirmek istediğiniz önemli projelerinize odaklanmanızı sağlayabilir. Eğitim, iletişim, seyahatler gibi konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizin hayatıyla ilgili de önemli konular ve yenilikler oluşabilir.

Terazi Burcu Bugün  

24 Eylül - 23 Ekim

• Sosyal çevrenizden destekler alabileceğiniz bir gün.
• Geçmişte kalan bir aşk hikâyesinin hesaplaşması ruhunuzu yorabilecek bir noktaya getirebilir.

Günün Emojisi:

Aylık

Nisan ayı sizler için ilişkiler arenasında yoğun geçen bir süreç olarak gündeme geliyor. Partnerinizin sizi olduğu gibi kabul etmediği fikri sizi ilişki içerisinde gerginleştirebilir. Aynı durum sizin içinde bu durum geçerli olabilir. Uzun zamandır ekonomik anlamda çektiğiniz sıkıntılara çözüm bulma ayı geldi diyebiliriz.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Yönetici gezegeniniz Venüs gerilerken aynı zamanda da Merkür de geriliyor olacak. İlişkilerle ilgili önemli bir farkındalık sınavından geçiyor olacaksınız. Kadınlar arası rekabet size zarar verecek noktaya gelebilir. Duygu dünyanızda dengede durmanız gereken bir zaman dilimi. İlişkinizi şekillendirmeye çalıştığınız veya yaşadığınız problemlere rağmen görmezden geldiğiniz her türlü konu ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişteki fazla özverili davrandığınız ilişki modellerine benzerlik gösteren konularla tekrar sınanabilirsiniz.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Merkür gerilemesi sizi maddi konularda bir toparlanmaya ve durumunuzu gözden geçirmeye itebilir. Bazı yanlış yönlendirilmeler yüzünden maddi harcamalar yapabilirsiniz. Duygusal travmalarınızı da çözümlerken bazı zorluklarla yüzleşebilirsiniz. Parasal konularda aşırı fedakâr olduğunuz şeyler yaşadıysanız bunları tekrar deneyimleyebilirsiniz.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan’da burcunuzda oluşacak olan dolunay ile hayatınızla ilgili önemli farkındalıkları beraberinde getirecektir. İlişkilerde gizli kalmış bazı konuları ortaya çıkarırken; Artık insanlara karşı eski siz olmadığınız izlenimini veren kararlı davranışlar içerisinde olacaksınız. Kişiliğinizle ilgilide değiştirmeniz gereken bazı konular olabilir. Ben artık ilişkilerde kendimi ezdirmeyeceğim gibi cümleleri söylenirken kendinizi bulabilirsiniz.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan Boğa burcunda oluşan yeniay ile borçlar, krediler, ortaklaşa finansal konular, hukuki süreçler gibi konularda önemli bazı yenilikler ve yenilenmeleri hayatınıza getirebilir. Borç alabilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Akrep Burcu Bugün 

24 Ekim - 22 Kasım

• Kendi kişisel gelişim süreçlerinize destek sağlamak amaçlı yeni bazı araştırmalar yapmak isteyeceksiniz.
• Sevgide bazı problemli ve gizli kalmış sorunları halletmeniz gerekebilir.

Günün Emojisi:

Aylık

 

Nisan ayı sizler için hareketli ve hızlı bir ay olacağa benziyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar almak isterken çalışma ortamınız, sağlığınız, gündelik yaşamınız gibi konular da ön planda olacaktır.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs gerilemesi halen devam ediyor olacak 15 Nisan’a kadar. Eski ilişkileriniz ve eski aşk hayatınızla ilgili önemli bazı oluşumlar ve gelişimler olabilir. Eski flörtlerinizden önemli duygusal adımlar atabilirsiniz. Evli iseniz evliliğiniz ile ilgili önemli neticelenmeler yaşayabilirsiniz.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Merkür de gerilemeye başlıyor olacak 9 Nisan’da klasik Merkür gerilemelerinin etkilerinin yanında, eski ilişkilerinizi yeniden deneme konularında kafanızı karıştırıyor olabilir. İkili ilişkilerinizde bazı yanlış anlaşılmalar ve fikir ayrılıkları gibi bazı konular oluşabilir. Eşinizin ya da partnerinizin finansal konuları sizi meşgul edebilir. Çözüm bulmak için yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkinizde ihanet tabanlı bir durum yaşadıysanız bunla ilgili tüm yüzleşmeleri tekrar yaşayabilirsiniz.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan’da Terazi Burcunda oluşan dolunay ise bazı eksiklikleri fark etmenize neden olabilir. Gizli saklı bazı konular açığa çıkabilir. Bilinçaltında gizli kalmış bazı korkularla yüzleşmenizi de sağlayabilir. Artık yorgunluğunuzu bitirme vakti geldi kendinize biraz zaman ayırmak adına şans verebilirsiniz. Güzel ve herkesten uzakta bir tatil planlayabilirsiniz. Hayatınızda gizlediğiniz bir oluşum ve gelişme süreciniz varsa güzel bir sonuçlanma işareti alabilirsiniz.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak olan yeniay ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili artık taze bir başlangıç yapma zamanını müjdeliyor. Yeni bir ilişki gündeme gelebileceği gibi var olan ilişkilerinizde yeni bir anlayış kalıbı kazandırabilirsiniz. Ortaklıklar içinde şanslı bir süreç önemli adımlar atabileceksiniz.

Yay Burcu Bugün  

23 Kasım - 21 Aralık

• Sağlığınıza ve özellikle baş ağrılarına dikkat etmeniz gereken bir gün.
• Bugün hayatınızla ilgili önemli farkındalık edinebileceğiniz farklı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Günün Emojisi:

Aylık

Nisan sizler için aşk ve sosyal yaşamın yüksek dozda artacağı bir zaman dilimi olacak. Bol retrolu bir ay sizi de eski aşklardan yana yoğun bir gündem yaratacağa benziyor.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs halen 15 Nisan’a kadar gerileme pozisyonunda devam ediyor olacak. Sizi aşk hayatınızda etkileyecek olan bu geçiş, eski ilişkilerinizle yeniden kontak kurmak noktasına getirebilir. Onlardan haber almak ya da sosyal medyadan ilgi çekmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle barış sağlamak gönüllerini almak sizi bu ay şifalandıracak en önemli unsur olacak.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Merkür’ün de Retro olması sizi büyük ölçüde etkileyecektir. Kariyerinizde ve gündelik çalışma hayatınızdaki ilişkilerinizde bazı yanlışlıklar ve talihsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Yanlış mailleri yanlış kişilere gönderebilir ya da hiç alakanız olmayan bir dedikodunun içinde adınız geçebilir. Haklı olduğunuz bir konuda haksız duruma düşebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek durumunda kalacağınızı düşündüğünüz her konudan uzak durun.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan’da Terazi Burcunda oluşacak olan dolunay sizlerin sosyal yaşamınızda farkında olmanız gereken bazı hataları fark ettirebilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayrılabilir bazıları ile de tekrar iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarda hayatınıza dâhil olabilir.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan Boğa Yeniayı çalışma ortamınızda önemli ve yeni başlangıçlara işaret ediyor olacak. Gündelik yaşamanızı değiştirecek ve hareketlendirecek güzel gelişmeler olabilir. Kilo verebildiğinizi fark edebilir Ya da gereğinden fazla kilo almış olup buna bir dur demek isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili düzenlemeler yapmanız gereken bir zaman dilimi olabilir.

Oğlak Burcu Bugün 

22 Aralık - 20 Ocak

• Bazı sorunları aile desteği ile olumlu sonuçlara götürebileceksiniz.

• Aileniz ile ilgili ani gelişen durumlara ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz.

Günün Emojisi:

Aylık

 

Nisan ayı kariyeriniz ve aile hayatımızla ilgili önemli ve hızlı oluşumlara sebebiyet verebilir. Aileniz ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Baba ile ilgili bazı anlaşmazlıklar bu ay gündeminiz olabilir. Parasal ve finansal gelir artışı sizi motive edebilir.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs hali hazırda 15 Nisana kadar gerileme yapacak. Kariyerinizi ve iş yaşamınızı değiştirmeye ve dönüştürmeye kararlı gibi duruyor. İş arayışlarınızda ve kariyer beklentilerinizde eski süreçlerinizi yeniden gündeme getirebilir ve siz eski çalıştığınız yerlere özlem duyabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir oluşum içerisine girmek isteyebilirsiniz. Yöneticilerinizle aranızda istenmeden oluşan üslup hataları ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Bu dönemde eski arkadaşlıklarınız lise arkadaşlıklarınız ve üniversite arkadaşlıklarınız gündeme gelebilir. Kırgınlıklar tatlıya bağlanabilir.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Merkür’ün de Boğa Burcunda Retro’ya girecek olması klasik Merkür Retro’su etkilerinin yanında aşk hayatınız ve flörtleriniz alanında etkili olacak. Eski aşklarınız sizi bu dönemde kısa mesajlarla şaşırtabilir ve sosyal medyadan iletişime geçmek isteyebilirler. Eski aşkların amacı bu dönemde ilişki başlatmak değil nabız yoklamak olabilir. Kısaca katil mutlaka cinayet mahalline geri döner misali temkinli olmanızda fayda var. Ölü taklit yapmakta ilişkiye dâhil diyebiliriz. Eskiden sizi mutlu eden konu ve olayları yeniden gündeminize alabilirsiniz.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

Kariyerinizde bir dönemin bitişi yeni bir dönemin başlangıcı oluşabilir. Üstleriniz değişebilir, çalışma sektörünüzü değiştirme kararı alabilirsiniz.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan’da oluşacak olan Boğa Yeniayı sizleri aşk hayatında yenilenmeye doğru itecek. Yeni bir aşk hayatınıza dâhil olabilir. Evli olan Oğlakların hamilelik ve ya da çocukları ile ilgili sevindirici gelişmeleri olabilir.

Kova Burcu Bugün  

21 Ocak - 18 Şubat

• Bugün kendine güvenerek, kendine kararlı bir davranış biçimi edinmelisin.
• Hayatındaki kişilerle ilgili dengeyi tekrar gözden geçirmelisin.

Günün Emojisi:

Aylık

Nisan ayı sizler için eğitim ve yakın çevre iletişimlerinizin aktif olduğu bir zaman dilimi olarak geçecektir. Gezegenlerin gerilemesinin fazla olacağı bir ay olduğu için yeni olan her konuya başlarken bir kez daha düşünmenizi öneririm.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs’ün15 Nisan tarihine kadar gerileme hareketine devam ediyor olması eski lise ve üniversite arkadaşlıklarınız gündeme getirebilir. Eski yakın çevrelerinizden haberler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili eksik kalmış bazı konu ve olaylar sizi rahatsız edecek noktaya gelebilir. Bunlarla ilgili çözüm bulma noktasında kararsız kalabilirsiniz. Bunları elinizden geldikçe çözmeye çalışın.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

Aşk hayatınızı yöneten Merkür gezegeni de ay boyunca Boğa Burcunda gerileme hareketinde olması sebebiyle eski aşk ilişkilerinize bir özlem duyabilirsiniz. Belki de geçmişte yaptığınız hataların veya ilişkinize yaklaşımınızın durumunu sorgulayabilirsiniz. Yaşam alanınızla ilgili bazı aksilikler oluşabilir. Ev alım satımlarında bazı yanılgılar ve yanlış fiyatlar zor durumda bırakabilir. Taşınma işlemeliniz gecikebilir. Evde bazı teknolojik aletleriniz bozulabilir. Kontrol ediyor olmanızda fayda var.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan’da Terazi Burcunda oluşacak olan muhteşem dolunay sizleri seyahatler ve yurtdışı planlarınızda destekliyor olacak. Yurtdışı ile ilgili ve yükseköğrenimle ilgili planlarınız varsa önemli sonuçlanmalar oluşabilir. Yakın çevre destekleri ile hayatınızda önem arz eden aşamaları hayatınıza geçirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve akraba ilişkilerinizle ilgilide önemli gelişmeler sizin hayatınıza da sevindirici bir şekilde yansıyabilir.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan’da oluşacak olan Boğa Yeniayı ile birlikte eviniz ve ailenizle ile ilgili önemli ve taze başlangıçlar gündeminizde olabilir. Ev almak, evinizin dekorasyonunu değiştirmek, evinizi baştan yaratmak, ebeveynlerinizle olan ilişkilerinizin dengede olması gibi konularda size iyi gelecek.

Balık Burcu Bugün   

19 Şubat - 20 Mart

• Bugün yaşadığınız konuları iyi anlayın. Alınganlık yapmayın.
• Ekonomik anlamda güzel gelişmeler sizin geleceğe yönelik planlarınızı tamamlamanıza destek olabilecek.

Günün Emojisi:

k

Aylık

Nisan ayı boyunca gündemde olacak olan ana temanız maddi konular ödemeler, kazançlarınız ve alacak verecek işleriniz olabilir. Miras ve hak ile ilgili konular gündem yaratabilir.

Venüs Balık burcunda 2 Nisan-28 Nisan arasında!

Venüs gerilemesi15 Nisan’a kadar devam ediyorken, gelirlerinizle ilgili beklentilerinizin gerçekleşmemesi ve yapmış olduğunuz harcamalarınızındı artmasıyla bazı tıkanıklıklar yaşamış olabilirsiniz. Bu konular hala çok aktif olacak ve burada imtihan olabilirsiniz. Ayrıca Venüs Retro’sunun burcunuzda devam edeceği 2-15 Nisan tarihleri aralığında aklınızda eski ilişkilerinizle ilgili kafa karıştırıcı bazı konular ve olaylar oluşabilir. Eski aşklarınızla ilgili kafanızın karışık olması yeni ilişkilerinize adapte olmanızı engelleyebilir. Bu konulara dikkat etmelisiniz.

Merkür Boğa Burcunda 9 Nisan sonrası gerilemeye başlıyor!

İlişkilerinizi yöneten Merkür’ün de Boğa Burcunda 9 Nisan’dan itibaren gerilemeye girmesi bu etkiyi güçlendirecek bir şekilde hayatınıza giriş yapıyor olacak. Sosyal medya ve iletişimlerde eski sevgili etkisi diyebiliriz buna. Bununla birlikte eski arkadaşlıklarınızı sizinle tekrar iletişime geçtiğine şahitlik edebilirsiniz. Partnerinizin ile ilgili yaşadığını güven sorgulaması veya duyduğunuz şüpheler var ise bunlarla yüzleşmeniz mümkün olabilir. Yakın çevreniz veya akrabalarınız ile ilgilenmek, onların sorunları ile meşgul olmak sizlere keyif verirken gerilimde yaratabilir.

11 Nisan Terazi Burcunda bir dolunay gerçekleşecek!

11 Nisan’da oluşacak olan Terazi dolunayı ile birikmiş ve geciken bazı borçlarınızı kapatabilirsiniz. Borçlarınızı tahsil edebilirsiniz. Finansal durumunuzu iyileştirecek olan başta krizli gelen konu ve olaylarla ilgilenebilirsiniz.

26 Nisan da oluşacak olan Boğa yeniayı

26 Nisan Boğa Yeniayından sonra artık rahat bir nefes alıyor olacaksınız. Yakın çevrenizin desteği ve yardımları ile önemli problemlerin üstesinden gelebiliyor olacaksınız. Bu ay içerisinde seyahat programları size iyi gelebilecek.