Cansu Taşkın'dan Kendisine "Basit Kadın" Diyen Sinan Akçıl'ın Sevgilisine Yanıt

20 Kasım 2017 Saat: 16:34
Cansu Taşkın'dan Kendisine "Basit Kadın" Diyen Sinan Akçıl'ın Sevgilisine Yanıt
Verdiği röportajda kendisi için "Basit kadın" ifadesini kullanan Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia Bruma'ya cevap veren Cansu Taşkın, "Bana basit diyenin klipleri ortada" dedi.

Şarkıcı  Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia  Bruma, Cansu Taşkın için 'Basit' dedi, güzel model küplere bindi. Romanyalı 25 yaşındaki şarkıcı Otilia, popçu  Sinan Akçıl ile bir yıldır aşk yaşıyor.

"GÖRDÜĞÜM EN DUYGUSAL ERKEK"

Posta'dan  Canan Danyıldız'a verdiği röportajda "Sinan'ın hassas bir kalbi var. Belki bunu göstermiyor, bir bariyer koyuyor başkalarına... Şefkatli ve gördüğüm en duygusal erkek" açıklamasını yapan Otilia, geçen yaz sevgilisinin manken Cansu Taşkın ile görüntülenmesine de değindi.


CANSU TAŞKIN'A "BASİT KADIN" DEDİ

Otilia, "Sinan öyle basit bir kadından asla hoşlanmaz. Cansu Taşkın onun tarzı değil " diyerek, ünlü modelle ilgili sert bir açıklamada bulundu.


CANSU'DAN AYNI SERTLİKTE YANIT

Küplere binen Cansu Taşkın ise şöyle konuştu: ''Ben bu açıklamayı gördükten sonra avukatım aracılığıyla mahkemeye verdim kendisini.Ta ki Sinan beni arayıp bir saat dil dökene kadar. Mahkemeye vermekten vazgeçtim. Bana basit diyenin klipleri ortada zaten''