Çayırova Belediyesi’nden tercih danışmanlık hizmeti

26 Temmuz 2024 Saat: 15:44
Çayırova Belediyesi’nden tercih danışmanlık hizmeti
Çayırova Belediyesi, resmen başlayan üniversite tercih sürecinde, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde danışmanlık hizmeti veriyor.

Çayırovalı gençler, üniversite tercihleri öncesinde uzman eğitimcilerle istişare ederek, en doğru tercihleri yapmayı amaçlıyor.

 

Eğitimin her zaman yanında olan Çayırova Belediyesi, üniversite tercih döneminde de Çayırovalı gençlerin yanında. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde verilen danışmanlık hizmeti sayesinde, YKS’ye giren Çayırovalı gençler, aldıkları puanlar sonrası yerleşebilecekleri en iyi üniversiteyi tercih etmeyi amaçlıyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nin uzman öğretmen kadrosu, randevu oluşturan öğrencilerle bir araya gelerek yapacakları tercihler hakkında bilgilendirmede bulunuyor.

 

2 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM

Öğrencilere tercih edecekleri üniversiteler, bölümler ve üniversite eğitimi sonrasında iş bulma oranları hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi eğitimcileri, Çayırovalı gençlerin hayallerine kavuşmak için yardımcı oluyor. 2 Ağustos tarihine kadar devam edecek tercih danışmanlık günlerinden faydalanmak isteyen Çayırovalı gençlerin, saat 09.00 ile 16.30 saatleri arasında randevu alarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’ne gidebileceği belirtildi. 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız