Çelebioğlu'na Başiskele'de görkemli açılış

25 Kasım 2022 Saat: 17:20
Çelebioğlu'na Başiskele'de görkemli açılış
Uzun süredir Gebze'de gayrimenkul sektöründe başarılı hizmetlere imza atan Çelebioğlu Gayrimenkul, ikinci şubesiyle Kocaeli'ne açıldı.

Cihan Çelebi'nin kurucu başkanı olduğu Çelebioğlu Gayrimenkul'ün Başiskele şubesinin açılışı ise bölgemizdeki bütün emlakçıları bir araya getirirken, protokolde açılışta hazır bulundu. Çelebioğlu Gayrimenkul'ün Başiskele şubesinin açılışını, dualar eşliğinde kurban kesilerek  Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü gerçekleştirdi.

KURDALEYİ BELEDİYE BAŞKANI KESTİ

Çiçek bahçesine dönen açılış töreninde Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu , Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ'ın yanı sıra , Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz, Gölge Medya Yönetmeni Ercan Sarıçam ile çok sayıda davetli, Cihan Çelebi'yi yalnız bırakmadı. Konuklara çeşitli ikramların bulunulduğu açılışa, çağdaş müzik orkestrası ayrı bir hava kattı.

BAŞİSKELE'YE DEĞER KATACAĞIZ

Serdar Mahallesi Gazneli Mahmut Caddesi 5/A 'da ( Başiskele Belediyesi'nin önü)hizmete giren Çelebioğlu  Gayrimenkul'ün  ikinci şubesinde  mesleğinde deneyimli, yetenekli beş brokerin görev yapacağını  söyleyen  Cihan Çelebi, açılışta yaptığı konuşmada, '' Bugün burada bizler için çok anlamlı bir gün yaşıyoruz. Bu anlam, ikinci şubemizin açılışı değil sadece, birbirinden değerli dostlarımızın yanımızda olduğunu görmekle daha da anlam kazanıyor. Sayın belediye başkanımıza bizleri yanlız bırakmadığı için özellikle teşekkür ediyorum. Meslek büyüklerime, oda ve kulüp başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum. Çelebioğlu Gayrimenkul ailesi olarak bugüne kadar Gebze ve bölgesinde önemli hizmetlere imza attık. Başiskele ilçemiz Kocaeli'nin yükselen değeridir. Çok başarılı bir yerel yönetim var. Başiskele'nin kentleşmesine katkı sunmak için burayı tercih ettik. Şimdiden gördüğümüz ilgiden çok memnunuz, çünkü hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Bugün mutluyuz.  Açılışımıza katılan, katılamayan herkese teşekkür ediyorum. ''  şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız