Darıca Belediyesi’nden Amatör’e önemli destek

20 Ekim 2020 Saat: 17:51
Darıca Belediyesi’nden Amatör’e önemli destek
Spora ve sporcuya her zaman önem veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu. Dağıtım töreninde konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, amatö

Spora ve sporcuya her zaman önem veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu. Dağıtım töreninde konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, amatör spor kulüplerini önemsediğini söyledi.

Amatör spor kulüplerine her fırsatta nakdi ve malzeme yardımlarını sürdüren Darıca Belediyesi, Darıca’da faaliyet gösteren spor kulüplerine spor malzemeleri desteğinde bulundu. Adnan Menderes Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen törenle malzemeler, amatör spor kulübü temsilcilerine teslim edildi. Törene Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ile Darıca’da bulunan Darıca Türkeli Spor, Darıca Spor, Darıca Kültür Martı Spor, Darıca Kale Bayramoğlu Spor ile Darıca Osmangazi Spor Kulüplerinin temsilcileri katıldı. Spor malzemeleri dağıtım töreninde eşofman takımı, yağmurluk, ayakkabı ve futbol topu gibi yardımların yanı sıra antrenman malzemeleri de her kulübe eşit bir şekilde dağıtıldı.

AMATÖRE YARDIMLARI İKİ KATINA ÇIKARDIK

Sporu ve sporcuyu her zaman önemsediğini ve amatör sporlara desteklerinin devam edeceğini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Amatöre desteğimiz artacak. Yaptığımız yardımlar yeterli değil bunun farkındayız. Göreve geldikten sonra nakdi yardımları iki katına çıkardık. Malzeme desteğimiz de sürüyor. Bildiğimiz bir şey var. Gençlere yapılan yatırım, spora yapılan yatırım geri dönüşü olan yatırımdır. Bizim hayalimiz var. Kocaelispor’un Süper Lig’de olmasını hayal ediyoruz. Gebzespor gibi Darıca Genlerbirliği gibi takımların profesyonel liglerde olmasını ve amatör kulüplerimizin de Darıca Gençlerbirliği’ni beslemesini arzuluyoruz. Amatör takımlarımızda yetişen arkadaşlarımızın Darıca GB’ye, Kocaelispor’a transfer olmasını istiyoruz.

 SPORA HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ

Darıca Belediyesi olarak spora önem veriyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü olarak Darıca’nın çocuklarıyla yol yürüyoruz. Devşirme sporcularla kupa kazanmak, şampiyon olmak istemiyoruz. Nenehatun’da, Osmangazi’de Sırasöğütler’de oturan bizim çocuklarımızla yüzmede, boksta atletizmde şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Bunların hazırlığı içerisindeyiz. Pırıl pırıl gençlerimiz var. Nenehatun stadının olduğu gecekonduyu andıran tesisi yıkarak modern bir kompleks yapacağız. Göreve geldiğimiz günden beri Ankara’nın yollarını aşındırdık. Spor Bakanlığımızdan destek aldık. Darıca’nın çocuklarına, Darıca’nın sporcularına yakışan güzel bir tesisi Darıca’mıza kazandıracağız. Bu da yetmiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük ve destek aldık. Millet Bahçesi’nde amatör spor kulüplerimizin antrenman yapabileceği sahaları oluşturacağız.”

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da kısa bir selamlama konuşması yaparak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a amatör kulüplere desteğinden dolayı teşekkür etti. Program kulüplere malzemelerin dağıtımıyla sona erdi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız