Deniz ile Mustafa çok yakıştılar

7 Haziran 2024 Saat: 15:47
Deniz ile Mustafa çok yakıştılar
CHP'nin duayen isimlerinden Yılmaz Uçak'ın kızı Deniz'in düğününde , bölgemiz siyastçileri bir araya geldi. Oldukça duygusallaşan kız babası Yılmaz Uçak göz yaşlarını tutamadı.

Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen CHP'nin önemli isimlerinden Yılmaz Uçak, kızı Deniz'i evlendirdi.  Aynur&Yılmaz Uçak çiftinin dünya güzeli kızları Deniz, gönlünü kaptırdığı  Nermin&İsmail Önal çiftinin yakışıklı oğulları Mustafa ile  hayatını birleştirdi.  Birbirlerine çok yakışan Deniz ile Mustafa'nın nikahını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün kıyarken , sevenleri Uçak ve Önal ailelerini yalnız bırakmadı.

Toprak Düğün Salonu 'nda gerçekleşen ihtişamlı düğün , adeta peri masallarını aratmazken;  kalabalık bir nikah şahidi ordusu yer aldı.  Çiftlerin şahitliğini  CHP Kocaeli Milletvekilleri Münip Kanko, Harun Yıldızlı, Nail Çiler ile eski Milletvekilleri Halil Çalık, Hikmet Erenkaya ve GTO başkanı Abdurrahman Aslantaş, CHP ilçe başkanı Gökhan Orhan, CHP eski İlçe başkanı İsmet Kara, Avukat Burak Uluköylü, GTO Meclis üyesi Şahin Yılmazel yaptı.

Gece geç saatlere kadar süren ve çerkez oyunlarıyla davetlilerin  coştuğu düğüne çok sayıda  siyaset, ticaret, spor, STK  ve sanayi camiasından isimler de katıldı.  Gölge Medya olarak genççiftleri tebrik ediyor, mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız