Ebru Şallı'nın Sevgilisinden Eşine Ağır Suçlama: Oğluma Kız Kıyafetleri Giydiriyor

19 Ekim 2017 Saat: 15:44
Ebru Şallı'nın Sevgilisinden Eşine Ağır Suçlama: Oğluma Kız Kıyafetleri Giydiriyor
Ebru Şallı ile yaşadığı aşkla adını duyuran Uğur Akkuş, açtığı davada çocuklarının kalıcı velayetini istediğini belirterek eşi Gonca Akkuş'a ağır suçlamalarda bulundu.

Gonca  Akkuş, iki çocuğunun babası  Uğur Akkuş'un  Ebru Şallı ile  Bodrumkaçamağını affetmedi.  Akkuş, eşine 40 milyon TL tazminat talebiyle boşanma davası açtı.

AKKUŞ ÇİFTİNİN HUKUK SAVAŞI

Ebru Şallı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen  Uğur Akkuş ve eşi Gonca  Akkuş, kozlarını mahkemede paylaşıyor. Gonca  Akkuş, eşinden 40 milyon TL tazminatın yanı sıra, 2 çocuğunun velayetiyle birlikte toplam 40 bin TL nafaka istedi.

"EŞİMİ BAŞKA KADINLARLA PAYLAŞMAMAK İÇİN..."

Uğur  Akkuş da açtığı davada çocuklarının velayetini ve boşanmalarına karar verilmesini istedi. Gonca  Akkuş, "Şiddet ve korku içinde yaşamamak, eşimi başka kadınlarla paylaşmamak için evliliğimi bitirmek isitiyorum" dedi.


"PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞIYOR"

Uğur  Akkuş ise avukatı Sibel Engin aracılığıyla açtığı davada çocuklarının kalıcı velayetini istedi.  Uğur Akkuş, kilo takıntısı nedeniyle sürekli yeşil çay ile beslenen eşinin, sabahlara kadar oturup çocuklarını uyutmadığını, geçirdiği nöbetler sırasında kendisine ve çocuklarına saldırdığını, oğluna kız kıyafetleri giydirip makyaj yaptığını ve fotoğraflarını internette yayınladığını ileri sürerek, çocuklarının hayatından endişe ettiğini belirtti.