Emine Kavurgacı, bir ilke daha imza attı

13 Nisan 2021 Saat: 15:01
Emine Kavurgacı, bir ilke daha imza attı
Kocaelinin başarılı mimarlarından Emine Kavurgacı, bir ilke daha imza attı.

Kavurgacı " Hikayesi olan mekanlar " tasarlayarak anılara ve umutlara dokunuyor.
" Saklı düşler, gün ışığı ile buluşuyor " projesiyle ilgileri üzerine çeken deneyimli mimar Emine Kavurcacı mesleğini sanatsal dokunuşlarla destekleyerek alanlara kimlik kazandırıyor.
Birbirinden özel duvarlar ve tablolara imza atan başarılı mimar Kavurgacı " Dinlediğim hikayeleri sanatsal dokunuşa dönüştürmek beni çok heyecanlandırıyor ve kendimi senaryo yazarı gibi hissediyorum " diyor.
Kavurgacı yaptığı açıklamasında ; " Bir yolculuk düşünün bir hayal ile başlıyor her aşamasında form bularak üç boyuta dönüşüyor. Anılara dokunabilir, hissedebilir geçmiş ile yüzleşip hayallere umutlara seyre dalacağın sanatsal duvarlara ve mekanlara sahip olabilirsiniz " dedi.
Benim asıl hazinem müşterilerimin hayalleri,geçmişten bugüne gelen hikayeleri ve oluşturmak istedikleri kimliklerinin izini sürmek şeklinde konuşan Kavurgacı, Saklı düşler gün ışığı ile buluşuyor projesindeki misyonunun ; hikayesi olan mekanlar ve  konuşabilen duvarlar tasarlamak olduğunu belirtti.
Kavurgacı " Alanlara kimlik kazandırmak husunda keyifli bir yolculuk içerisindeyim. Amacım insanların hayatlarına dokunmak ve onların gönüllerine sanatsal dokunuşlarla işlediğim duvarlara ve mekanlara imzamı atabilmek " dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız