Emlak Dünyası'nın Kurt'u

1 Ağustos 2022 Saat: 20:18
Emlak Dünyası'nın Kurt'u
Gayrimenkul sektöründe yaptığı satış ve elde ettiği cirolarla meslektaşlarının takdirini kazanan Gayrimenkul Uzmanı Miray Kurt, ''Emlak Dünyası'nın Kurt'u '' olarak anılıyor.

Kocaeli , İstanbul ve Yalova 'da hizmet veren ofislerinin yanısıra , çatısı altında barındırdığı 32 danışman ve teknik kadrosuyla, bölgemizin en büyük gayrimenkul firması olarak bilinen Şener GYD'de görev yapan Miray Kurt, on parmağında on marifet dedirenlerden.
MÜHENDİSTLİKTEN EMLAKA
Bir yıl önce tanınmış gayrimenkulcü Şener Yılmaz'ın teklifi üzerine Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı (Şener GYD) ekibine katılan Miray Kurt, bilgisayar mühendisliğini bırakarak emlak dünyasının iddialı brokerleri arasına girdi. Aslen Ardahanlı olan 27 yaşındaki Kurt, 2017 yılında Bolu İzzet Baysal Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra dört yıl Şişecam'da kalite mühendisi olarak görev yaptıktan sonra , mesleğinde ray değiştirdiğini söyledi.
SEKTÖRÜMÜZE KALİTE KATIYORUZ
Kurt, ''Bilgisayar Mühendisiyim. Ancak, eğitim aldığım mesleği değil de farklı alanda, özellikle gayrimenkulde başarı elde etmek istedim. Tabi bunun pek çok sebebi var, Öncelikle gayrimenkul günümüzün artarak büyüyen gözde mesleği haline geldi. Bu yönde yeteneğimin olduğuna kanaat getiren Şener Bey'in teklifi, ikna kabiliyeti sektöre geçişime vesile oldu. Bir de sektöre değer katmayı istedim. Alışılagelmiş emlakçılar kimliğini, çağımıza uyarlamak istedim. Yani daha eğitimli, daha donanımlı hale getirebilemek. Son yıllarda emlak piyasasında yüksek eğitimli insanlar çalışmaya başladı. Mesela bizim firmamız Şener GYD'de hemen bütün arkadaşlarımız üniversite mezunu. Böyle olunca sektöre ve kuruma kalite geliyor.'' şeklinde konuştu.
ÜÇ ALTIN KURAL
Emlak sektöründe başarılı olmanın kriterlerini de sıralayan Miray Kurt, ''İkna kabileyeti önemli , ama bu tek başına yetmiyor. Satış ve pazarlama yeteneği olmalı. Daha da önemlisi üç altın kural önemli . Yani özgüven, hırs ve sabır. Kendinde bunları taşıyan herkes çok başarılı bir gayrimenkulcü olabilir.'' dedi.
Arkadaş çevresinde güzelliğiye ünlü sinema yıldızı Melike Zobu'ya benzetilen Milay Kurt, İngilizce ve Almanca'yı konuşması nedeniyle portföyünün güçlü olduğunu değinirken, Şener Yılmaz'ın deneyim ve öğreticiliğinden istifade ettiğine de vurgu yaptı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız