Emlak sektörü hiç bir zaman bitmez

19 Ağustos 2020 Saat: 12:40
Emlak sektörü hiç bir zaman bitmez
Uzman Gayrimenkul Danışmanı Serhat Öztürk'tan vatandaşlara çağrı;

Koronovirüs sonrası emlak piyasasını değerlendiren  uzman gayrimenkul danışmanı  Serhat Öztürk , salgından sonra insanların bahçeli ve müstakil evlere yöneldiğini söyledi.

Darıca'da başarılarıyla tanınan Öztürk Gayrimenkul'ün patronu Serhat Öztürk , mesleğiyle ilgili tesbitler yaptığı değerlendirmesinde vatandaşlara da klavuz olacak bilgiler verdi.  Türkiye'nin Koronovirüsle mücadelede  çok iyi yol aldığına dikkat çeken  başarılı  gayrimenkul danışmanı Öztürk ,  düşük banka faiz oranlarının yeniden yükselişe geçmesine karşın maliklerin emlak alımında hız kazandığına  vurgu yaptı.

EMLAK HER DAİM KAZANÇTIR

Darıca'da emlak piyasasındaki başarılı çalışmaları ve ''bir günde sattım'' sloganıyla bilinen Öztürk , emlak alımında genel eğilimin bahçeli müstakil evler ve arsalar olduğunu söylerken , salgının bunda büyük etkisi olduğunu dile getirdi.  ''Emlak sektörü hiç bir zaman hız kesmez, emlakta hareket bitmez '' diyen Serhat Öztürk şu görüşleri dile getirdi;

''Türkiye koronavirüsle mücadelesini gerçekten çok iyi yürütüyor.  Düşük banka kredi faiz oranları her geçen gün yükseliyor ama,  satışlar genel olarak sektörde hız kesmeden devam ediyor . Koronavirüs salgınından sonra insanların bahçeli müstakil evler ile arsalara yöneldiğini hep birlikte görüyoruz. Bize gelen taleplerin yoğunluğu bu yönde.  2020 yılının başında konut kredileri düştü. Bu nedenle güzel işler yaptık . Ancak Mart ayından sonra  Koronavirüs dolayısıyla  emlak piyasasında bir düşüş oldu ve tabi bu süreçte hiç bir zaman pes etmeden işlemlerimizi gerçekleştirdik .  Maalesef şuanda konut kredileri her geçen gün yükseliyor, buna rağmen  sektörde şuan zaten canlılık ve hareketlilik var. İnşaat sektörü yine  ülke ekonomisinde lokomotiflik  görevini   sürdürüyor. İmkanı olan vatandaşların gayrimenkule yatırım yapmalarında yarar var. Çünkü emlak her daim kazançlı bir yatırımdır ve hareketlilik hiç bitmez.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız