En az 500 araç

18 Aralık 2019 Saat: 12:50
En az 500 araç
Efsane Gebze'nin Satış Müdürü Üzün, 2020 hedeflerini açıkladı;

 

Yerli otomobil devi Fiat'ın Gebze bayisi Efsana Gebze, 2020 yılında en az 500 araç satmayı hedefledi.

Efsane Gebze Satış Müdürü Haydar Evren Üzün, kırk personelle hizmet verdikleri Gebze'de yeni yıla yönelik hedeflerini açıklarken çıtayı yükselttiklerini söyledi. İçinde bulunduğumuz yıl içinde , Kasım ayına kadar 450 satış rakamını yakaladıklarına işaret eden Üzün, yeni yılda en az 500 araç satmayı planladıklarına dikkat çekti.

Fiat'ın yerli üretici olmasının, devlet teşviği , hurda teşviği ve  faiz oranlarının  düşürülmesi ile  ÖTV'nin  cazip hale  gelmesi nedeniyle yıl bitmeden vatandaşları otomobil  ve ticari araç almaya davet eden  Haydar Evren Üzün, ''Fiat- Tofaş yerli markadır. Bu nedenle vatandaşların ilgisi de büyük oluyor. Efsane Gebze'nin patronları kırk yıldır sektörün içinde. Baş ailesi otomotiv sektörünüçok iyi biliyor ve tanıyor.'' diyerek  Gölge Dergi'ye şöyle konuştu;

'' Biz , Efsane Gebze olarak iki senedir il birincisiyiz. 2020'de de çıtamızı yükseltiyoruz ve yeni yatırımlarla büyüyoruz. Kendimize ait plazamızı yeni yılda inşallah faaliye sokacağız. Nezir Baş Bey ve oğulları Cenk, Safa ve Cüneyt Baş Beyler sektörün beklentilerini, tüketicinin taleplerini çok iyi okuyorlar. Fıat , sektöründe pazar lideridir. Yerli olmanın avantajlarıyla ticari ve otomobilde önde gidiyoruz. Tüküticide bunun bilincinde. ''

Yıldız Teknik Üniversitesi  Mimarlık Fakültesi mezunu olan, kırk yaşındaki Satış Müdürü  Haydar Evren Üzün, temeli atılan Efsane Gebze'nin kendi plazalarının beşbin metrekaare olduğunu, ikinci el satışlarında da yine birinciliği yakaladıklarını dile getirdi. 

Üzün, ikinci el tercih edecek vatandaşlara da uyarılar yaparak, ''Satış sonrası garanti önemlidir.  Güvenilir, garantisi olan, satış sonrası da her daim ilgilenebilecek satış noktaları tercih edilmelidir. '' dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız