Engelliler Merkezi, hayatlara dokunmaya devam ediyor

26 Temmuz 2024 Saat: 12:32
Engelliler Merkezi, hayatlara dokunmaya devam ediyor
Çayırova Belediyesi’nin hizmete açtığı Fatma Çelik Engelliler Merkezi hayatlara dokunmaya devam ediyor.

Merkeze torununu getiren Seyit Gazi Altın, “Biz hocalarımızdan ve burada verilen eğitimden çok memnunuz” dedi.

 

İlçedeki özel bireyler için bugüne kadar birçok çalışmayı hayata geçiren, onların ve ailelerinin hayatlarına dokunacak projeleri ilçeye kazandıran Çayırova Belediyesi, Fatma Çelik Engelliler Merkezi’yle hayatlara dokunmayı sürdürüyor. Açıldığı günden bu yana özel bireylere eğitim veren ve sosyal yaşamlarını şekillendiren Fatma Çelik Engelliler Merkezi, sadece özel bireylere değil, özel bireylerin ailelerine de katkı sunuyor. Torunu Taha Yasin Altın’ı Fatma Çelik Engelliler Merkezi’ne getiren Seyit Gazi Altın, torununun burada aldığı eğitimden çok memnun olduğunu belirtirken, çocuklarının derste beklerken burada keyifli vakit geçirdiklerini dile getirdi. Merkezden ve burada verilen eğitimden çok memnun olduklarını da belirten Altın, “Taha burada güzel eğitimler görüyor ve inşallah ileriye doğru daha iyi olur. Eğitilmiş insanlarla ufuklara doğru gideceğiz. Bu merkezin yapımını sağlayan herkese çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“AÇILIŞTAN SONRA MÜRACAAT ETTİK”

Taha’nın babasının çalıştığı için merkeze kendisinin getirdiğini belirten Altın, şunları aktardı; “Tavsiye üzerine buraya geldik ve buraya torunum Taha Yasin Altın’ın kaydını yaptırdık. Bizim için belirlenen ders programımız kapsamında derslere geliyoruz. Burada bize ilgi alaka da çok güzel. Çocuklarımız dersteyken biz güzel ve rahat bir şekilde burada vakit geçiriyoruz.  Torunumun babası çalışıyor, o yüzden Taha’yı ben buraya getiriyorum. Torunumu da buraya getirmek için açılışı yapıldıktan sonra buraya müracaat ettik. Ondan sonra da Taha’yı buraya getirdik ve eğitimlere başladık.

 

“EĞİTİLMİŞ İNSANLARLA UFUKLARA DOĞRU”

Taha burada güzel eğitimler görüyor ve inşallah ileriye doğru daha iyi olur. Biz hocalarımızdan ve burada verilen eğitimden çok memnunuz. İnşallah burada aldıkları eğitimden sonra bir bilgi sahibi veya güzel bir meslek sahibi olurlar. Ondan sonra da bu merkeze de bizlere de dua ederler, ne güzel bizim için böyle bir yuva kurmuşlar derler. Burada öğrendikleriyle hem kendilerine hem de devletlerine faydalı olurlar. Eğitilmiş insanlarla ufuklara doğru gideceğiz. Bu merkezin yapımını sağlayan herkese çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum.”

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız