Ercan Burger, Gebzelilerle Buluştu

15 Haziran 2021 Saat: 17:58
Ercan Burger, Gebzelilerle Buluştu
Ye-İç sektöründe Gebze'de önemli bir boşluğu doldurmak iddiasyla hizmete giren Ercan Burger, kapılarını damak tadına düşkün olanlara açtı.

Gebze'de inşaat ve kuyumculuk sektöründe hizmet veren ve geniş bir kesim tarafından tanınan Eriş ailesinin Gebze'ye kazandırdığı Ercan Burger, pandemi kurallarına uygun olarak açılış yaptı.

ÇOK İLGİ GÖRDÜ

İstanbul merkezli Ercan Burger markasını Gebze'ye getiren genç iş insanı Yusuf Eriş,  açılışla birlikte yoğun ilgi gördüklerini, Ercan Burger'in ülke genelinde de yaygınlık içinde olduğunu söyledi. Hacıhalil Mahallesi İsmetpaşa Caddesi (Yeniçarşı) 1215 Sokak Numara 01'de hizmete giren Ercan Burger'in  900 metrekarelik dört katlı binası, modern dizaynı ve lezzetli ürünleriyle de kısa sürede ilgi gördüğünü söyleyen Yusuf Eriş, ''Damak tadına düşkün olan herkesi bekliyoruz.Pandemi sosyal mesafe  kuralları  Ercan Burger'de en üst seviyededir. Mutfağımızda deneyimli ve hünerli aşçılarımız görev yapıyor. Tecrübeli, güler yüzlü servis elemanlarımızın hizmetiyle keyifle oturulacak, lezzetine doyulamayacak çeşitlerimiz var. '' dedi.

HER KESİME, HER KESEYE 

Yusuf Eriş, Gebze'de önemli bir boşluğu doldurduklarına inandıklarını söylerken de, ''Maalesef ilçemizde bugüne kadar bu  standartlarda bir mekan yoktu. Bina kendimize ait olduğu için hiç bir  yatırım bedelinden kaçınmadık. Gençlerin, orta yaşlıların , ailelerin hizmetindeyiz. Kısmet olursa ilerleyen zamanlarda binamızın teras katını da kafe olarak hizmete kazandıracağız. Burgerin tüm çeşitlerinin yanı sıra her türlüızgara servisinin de yapıldığı Ercan Burger'de her keseye uyacak ürünlerimiz mevcut.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız