GEBZE DS MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ÇOCUKLARA BİSİKLET

24 Haziran 2022 Saat: 19:57
GEBZE DS MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ÇOCUKLARA BİSİKLET
Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün belirlemiş olduğu suça sürüklenen çocuklar arasında iyi halli olan çocuklara ''Geleceğe Pedal Çevir Projesi'' kapsamında bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

Programda konuşma yapan Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay konuşmasında özetle; ''Sevgili gençler doğruya güzele iyiye yöneldikçe hayatta daha başarılı olabilirsiniz. Sizlerin ülkemizi ve insanlığı iyi yerlere taşıyacağınıza inanıyorum. Bizler de sizleri daha iyi bir geleceğe taşımak adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gençlik elden gitmeden zamanın kıymetini iyi bilmeliyiz. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz. O yüzden gençliğimizi boş ve faydasız işlerle geçirmemeliyiz. Eğer zararlı alışkanlıklar edinirsek, gençliğin değerini bilmezsek, bu işin sonunda pişman oluruz. O zaman iş işten geçmiş olur. Gençlikte vatanımız, ailemiz, sevdiklerimiz için faydalı olan ne varsa yapmak gerekir. Daha önce yapmış olduğumuz hatalardan ders çıkarıp bundan sonrası için vatanımız, ailemiz ve sevdiklerimiz için iyi işler yapmaya gayret etmeliyiz. Çünkü geleceğimizin teminatı sizlersiniz. '' dedi.

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak ise konuşmasında özetle; ''Çocuklar bizim geleceğimiz. Biz onlara müdürlüğümüzce yürüttüğümüz eğitim iyileştirme çalışmaları ile destek olmaya çalışıyoruz . Suça Karışan Çocukların topluma kazandırılması hususunda üstümüze düşen görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle ''Geleceğe Pedal Çevir Projesi'' ve buna benzer projeler yapmaya devam edeceğiz. '' şeklinde konuştu.

Programa Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak, Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Personelleri, Suça Sürüklenen çocuklar ve aileleri katıldı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız