Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınan Çiçekler ailesinin genç kuşak temsilcisi, iş insanı Mehmet Çiçek'in yeğeni Kadir Çiçek , rol aldığı dizilerde sergilediği performansla ilgi görürken, Gebze'nin de sesi oluyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başarılı bir istihbaratçıyı oynayan Kadir Çiçek , şimdi de ATV ekranlarında gösterime girecek olan yeni bir dizde rol aldı.
ATV'de yayınlanan ''Bozkır Aslanı Celalettin'' dizisinde 14. bölümden itibaren aktif rol alan Çiçek, performansını yükseltmek için kılıç-kalkan ve binicilik kursları alıyor. Oyunculuktan kalan zamanlarını Gebze'de gayrimenkul satışlarıyla değerlendiren Kadir Çiçek , ''Sanatta zirveye çıkmak istiyorum. Bunu yaparken de gayrimnkul işlerimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Sanatta , sektöre katkı sunmak, ülkeme, bölgeme, özellikle Gebze'me faydalı olmaya çalışıyorum.'' diyor.
''Bozkır Arslan’ı Celalettin'' dizisinin Gebzeli yakışıklı oyuncusu Kadir Çiçek , Gebzeli hayranları tarafında ise yakından takip ediliyor.
Öte yandan görkemli sahneleri ile dikkat çeken Bozkır Arslan'ı Celalettin'', İç Anadolu bölgesindeki bozkır alanlar ve Kapadokya yöresindeki karstik yapılarda platolar kuruyor. Aksaray, Nevşehir ve Kayseri arasındaki taşlık ve kayalık bölgelerde çekimleri yapılan Bozkır Arslan’ı Celalettin dizisinin bir kısmı da Özbekistan’da çekiliyor. Dizide Özbek oyuncularda rol alıyor.
kadirim senle küçük ağa dizisinde tanışmıştık seni tebrik ederim sen zirveyi hak ediyorsun başarılar dilerim ha bu arada diziyi dün izledim mükemmel bir yapım tebrik ederim
YÜRÜ BE KOÇUM GEBZE SENİ SEVİYOR