Gür: Bilimi ve teknolojiyi bilen milletvekili lazım

30 Mart 2023 Saat: 16:40
Gür: Bilimi ve teknolojiyi bilen milletvekili lazım
Ali Osman Gür, 'Kocaeli'nin bilim ve teknolojiye hakim, sanayici bir milletvekiline ihtiyacı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin insansız hava silahları İHA ve SİHA'lara yedek çarça üreterek,  milli savunma sistemine destek veren Gür  Savunma ve Optima Makine A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Gür, 'Kocaeli'nin bilim ve teknolojiye hakim, sanayici bir milletvekiline ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kendisi de AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan, önceki dönemler Çayırova İlçe Başkanı Gür, Gölge Medya'ya nezaket ziyareti yaptı. Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'la bir süre görüşen ve neden milletvekili olmak istediğini açıklayan Ali Osman Gür, '' Bölgemiz sanayi ve teknoloji üssü. Bu yönde çok önemli projeler hazırladım.  OSB'lerde on binin üzerinde  sanayi kuruluşu var. Bilişim vadisi burada. TÜBİTAK, burada. GETÜ burada. Ve teknolojiye , bilime ihtiyacımız var. Bu alanlarda donanımlı bir milletvekiline ihtiyaç var. '' dedi.

Zaman zaman çeşitli üniversitelerde seminerler verdiğine dikkat çeken AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Gür,  halen bir üniversite öğrencisi gibi yeni bilgiler edindiğini dile getirirken de, '' Üniversitelerde seminer vermeye gidiyorum, bilgi verirken yeni şeyler öğreniyorum. Teknoloji her gün yenileniyor, değişiyor. Teknoloji çağında yaşıyoruz. Çok donanımlı olmak gerekiyor. Sanayi bölgesindeyiz ama, sanayiyi teknolojiyi bilen bir vekil yok. Bu görüşlerimi Ankara'da da dile getireceğim. Bölgemize bilim çerçevesinde hizmet kazandırmak, sanayinin sorunlarını çözüme kavuşturmak ve liderimiz  Sayın Erdoğan'ın açtığı kutlu yolda ülkeme, AK Parti'me katkı sunmak için aday adayıyım.''  şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız