GUSSO GÖZ KAMAŞTIRIYOR

3 Mart 2017 Saat: 14:03
GUSSO GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Beş ortağın Gebze’ye kazandırdığı GUSSO, dekorasyonu ve  iç mimarisiyle müşterileri adeta büyülüyor. 45  sertifikalı personelin çalıştığı GUSSO’da nargile malzemeleri yurtdışından getiriliyor. Osmanlı ve Dünya mutfağı

Beş ortağın Gebze’ye kazandırdığı GUSSO, dekorasyonu ve  iç mimarisiyle müşterileri adeta büyülüyor. 45  sertifikalı personelin çalıştığı GUSSO’da nargile malzemeleri yurtdışından getiriliyor. Osmanlı ve Dünya mutfağının da  olduğu restaurantta 80 araçlık otopark da var.

 

GÖLGE- Yapım  aşamasındayken  meraklı gözlerin yakından takip ettiği , heyecanla beklenen Gebze’nin en lüks cafe &restaurantı  GUSSO, nihayet kapılarını açtı.

Dekorasyonu, iç donatıları ve hizmet anlayışıyla da Gebze’de bir ilk olan GUSSO, eğlence ve damak dadına düşkün olanları bir araya getirirken, ye-iç sektörüne Gebze’de kalitenin ayrıcalığını daha ilk günlerinde hissettirmeyi başardı.

Bölgemizin tanınmış iş adamlarından  İsmail Sözen, Kerem Coşkun, Hikmet Aydar, Adem Deniz ve İbrahim Yıldız ortaklığında Gebze’ye kazandırılan Gusso Premıum Cafe & Restaurant,  Hacı Halil Mahallesi 1207 sokak üzerine  muhteşem görüntüsüyle hizmete girdi.  GUSSO PREMİUM CAFE  yarı  Osmanlı,  yarı popup iç mimarisiyle gelen müşterilere  adeta göz ziyafeti veriyor.

HER ŞEY İNCE ELENDİ

 2016 Ocak ayında projesi  çizilmeye başlanan GUSSO’da 5 ay boyunca sadece markanın yurt dışında ARGE  çalışması sürdü. Marka çalışması  bittikten  sonra 7 ayda restorasyon çalışması tamamlandı  ve 2017 ocak ayında açıldı. 

BÖLGEMİZİN EN BÜYÜĞÜ

Toplam 1.200  metrekare  alana  kurulan 500 kişilik kapasiteye sahip olan  GUSSO ,   kendi sektöründe Gebze’nin en büyük restaurantı özelliğine sahip olurken,  müşterilerine sabah 7’de kapılarını açıp, farklı hizmeti gece yarısına kadar sürdürüyor. 

45 PERSONELDE SERTİFİKALI          

 Barışta Akademi ve Restorant Yönetim Okulu'nda sertifikalı  eğitim görmüş deneyimli 45 garson ile  Gebze halkına hizmet vermeye başlayan GUSSO’da özellikle nargile düşkünleri içinse ayrı bir ikram alanı açıldı.

BAYİLİKLER VERECEKLER

Nargile malzemelerini  yurt dışından özel olarak getirdiklerini söyleyen  GUSSO PREMİUM CAFE  yetkilileri ,  ‘’Gebze'de doğmuş bir markayız. Kısa süre sonra ülke genelinde bayilik vermeye hazırlanıyoruz. Yoğun Gebze trafiğini de göz önünde bulundurarak 80 araçlık otoparkı yaptık  ve vale hizmeti  veriyoruz . Diğer cafelerden bir farkımız daha var;  Anadolu yakasında çok az bulunan, 3. nesil kahve yaparak Gebze halkına muazzam kahve ziyafeti veriyoruz.’’ şeklinde konuşuyorlar.

Haber: Ramazan AL