İki Kadın Arasında ''Kocamın Peşini Bırak'' Kavgası! Parkın Ortasında Birbirlerine Girdiler

20 Ekim 2017 Saat: 13:34
İki Kadın Arasında ''Kocamın Peşini Bırak'' Kavgası! Parkın Ortasında Birbirlerine Girdiler
Adana'da kocasıyla iş arkadaşının sevgili olduğunu öğrenen kadın, konuşmak için ikilinin çalıştığı parka gitti. Tartışmanın büyümesiyle iki kadın, saç saça baş başa kavgaya girişti.

Adana'da bir parkta iki kadın arasındaki ''Kocamın peşini bırak'' tartışması kavgaya dönüştü. Saç saça baş başa kabgaya girişen iki kadını çevredekiler ayırdı.

EŞİYLE ÇALIŞMA ARKADAŞININ SEVGİLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Olay  Adana'nın  Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre F.B. adlı kadın, Yedipınar Engelliler Parkı'nda çalışan eşi M.B.'nin çalışma arkadaşı J.Ç. ile sevgili olduğunu öğrendi.

''KOCAMIN PEŞİNİ BIRAK''

F.B., J.Ç.'yi arayarak parkta görüşmek istediğini söyledi. F.B. parka gelen J.Ç.'ye, kocasının peşini bırakmasını istediğini söyledi.

TEKME TOKAT KAVGAYA GİRİŞTİLER

Bunun üzerine J.Ç. böyle birşey olmadığını söyleyince iki kadın kavga etti. Kadınların tekme tokat kavgasını gören vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen polis, iki kadını da polis merkezine götürdü. J.Ç.'nin tırnak darbeleriyle yüzü kan içinde kaldı. F.B.'nin polise verdiği ifadede kavga ettiği kadının eşiyle aynı yerde çalıştığını ve eşinin sevgilisi olduğunu ileri sürüp kavganın bu nedenle çıktığını söylediği öğrenildi.

''SANDALYEYE OTURMA KAVGASI''

J.Ç. ise F.B. ile parkta bulunan bir sandalyeye oturma nedeniyle kavga çıktığını kimsenin sevgilisi olmadığını söylediği belirtildi. J.Ç. ifadesinin alınmasının ardından adli tıp birimine götürülerek burada darp raporu aldı. İki kadın da birbirinden şikayetçi oldu.