İYİ Parti'li Yıldız'dan yaylım ateşi

4 Ağustos 2020 Saat: 16:09
İYİ Parti'li Yıldız'dan yaylım ateşi
(Gölge /Özel-) İyi Parti Kocaeli İl Yöneticisi Mehmet Yıldız , yerel seçimlere yönelik şimdiden iddialı ifadeler kullandı.

Yıldız , ''Yapılacak ilk yerel seçimlerde Kocaeli'nin tamamımda iddialıyız. Millet , iyileri anlamaya başladı.'' dedi.

Gebze'de uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra  emekli olan ve İyİ Parti'de aktif siyasete başlayan Mehmet Yıldız , 2023 'de gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de dengelerin değişeceğini ileri sürdü. Gebze'de geniş bir kesim tarafından  tanınan ve saygı gören Mehmet Yıldız, ''Ülkemizin durumu malum. Esnaf, iş insanı , işçi , emekli , öğretmen, sade vatandaş , velhasıl her kesimden insanımız ekonomik sıkıntılar içinde. Pandemi dönemi bu daha da arttı. Hükümet kredi konusunda bol keseden attı. Esnafa sahip çıkılmadı. Televizyon reklamlarında bol bol esnaf kredisinden bahsettiler ama somut bir şey yok. Ne kredi verildi, ne esnafa sahip çıkıldı. Hükümet şovdan başka birşey yapmıyor. Biz iyilerin iktidarıında herşey iyi olacak. Esnafında vatandaşında  yüzü gülecek.''  dedi.

İyi Parti Kocaeli İl yöneticisi ve  sağlık politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Yıldız, yerel seçimlerde Gebze bölgesini iyilerin kazanacağını vurgularken , '' Bakın  çok önemli bir süreçten geçiyoruz, ama yerel yöneticiler sosyal medya ile  günü kurtarmanın peşinde. Bir maske , kolonya işini bile beceremediler. Yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Oturdukları yerden ahkam kesmekle sorunlar çözülmez. Bölgemizde sorunlar dağ oldu.  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in aylar öncesinden önerdiği projeleri iktidar hayata geçirmeye  çalışıyor. Gençlerimize yönelik yapılan hiç bir şey yok. İyilerin iktidarı yakındır. ''  şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız