Karadağ DEVA'ya göz kırptı

21 Mart 2020 Saat: 17:07
Karadağ DEVA'ya göz kırptı
Ticari faaliyetleriyle dikkat çeken ve sektöründe ülkemizin ilk on kuruluşu arasında yer alan ABK Denizcilik ve Liman Hizmetleriyle göz dolduran Karadağ, Ali Babacan'ın partisi DEVA ile siyasete adım atıyor.

GÖLGE- Türkiye'nin önde gelen denizcilik firmalarından ABK Denizcilik'in Gebzeli patronu Abdullah Baycan Karadağ, aktif siyasete giriyor.


Ticari faaliyetleriyle dikkat çeken ve sektöründe ülkemizin ilk on kuruluşu arasında yer alan ABK Denizcilik ve Liman Hizmetleriyle göz dolduran Karadağ, Ali Babacan'ın partisi DEVA ile siyasete adım atıyor. Abdullah Baycan Karadağ, Türkiye'nin Ali Babacan'ın bakanlığı dönemiminde zirve yaptığını, iş adamlarının o dönem doğru ekonomik politikalar nedeniyle para kazandıklarını dile getirirken, ''Bugüne kadar siyasetle işim olmadı, ticaret bildim, ticaret yaptım. Sayın Babacan bakanlığında ülkemiz çok şey kazandı. 32 yaşında bir insan ekonomiyi sırtladı ve başarılı oldu. Bunun örnekleri çok. Artık benimde siyasetle ülkeme ve bölgeme katkı sunma zamanımın geldiğine kanaat getirdiğim için, böyle bir karar verdim. '' dedi.


Karadağ, çevresinden ve iş dünyasından da siyasete girmesi yönünde baskılar olduğunu anlatırkan, Babacan'ın Türkiye'ye deva olacağını savundu. ABK Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, ''Ülkemiz için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Sorumluluk üstlenmeliyiz. Ben üzerime düşen görevi Sayın Ali Babacan'la yerine getirmeye hazırım. DEVA Partisi'nin Gebze teşkilatını oluşturmak, DEVA ile milletimize çare olmak için verilecek hiç bir görevden kaçmam.'' şeklinde konuştu. (Gölge- Gül AKDEMİR)

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız