Kartepe yollarında üst yapı çalışmaları

4 Şubat 2021 Saat: 12:55
Kartepe yollarında üst yapı çalışmaları
Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi’nde yol üstyapı çalışmaları ile vatandaşların ulaşımının daha rahat ve konforlu yapabilmesine katkı sunuyor

Kentin trafiğini rahatlatacak ve ulaşım konforunu arttıracak olan projelere devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İlçesi’nde Uzunbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Şevkatiye Mahallesi Birlik Caddesi, Sarımeşe Mahallesi Bağdat Caddesi ve Köseköy Mahallesi Alsancak Caddesi’nde yol üst yapı çalışmaları yaptı. Yapılan üst yapı çalışmaları ile vatandaşların ulaşımının daha rahat ve konforlu yapabilmesine katkı sunuldu.

 

KALDIRIM VE YAĞMUR SUYU KANALI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Kartepe ilçesi Uzunbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde yapılan 25 metre uzunluğunda 22,5 metre genişliğindeki dört şeritli köprü tamamlanarak araç trafiğine açıldı. Son olarak köprü üzerinde tretuvar yaya kaldırım çalışması yapılıyor. Şevkatiye Mahallesi Birlik Caddesi’nde 350 metrelik V kanal çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yağmur suyunun dereye tahliye edilmesi için çalışma yürütüyor.

 

BAĞDAT CADDESİ’NE ASFALT SERİLECEK

Sarımeşe Mahallesi Bağdat Caddesi’nde terasman ve dolgu çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi reglaj çalışması ile 1.800 metrelik caddeyi asfalta hazırlıyor. Yapılan çalışmalarının ardından 3 bin ton asfalt serilecek Bağdat Caddesi’ne 6 bin ton da plent mix temel serimi yapılacak. Cadde asfaltlanması sonrası modern ve konforlu bir hale gelmiş olacak. Köseköy Mahallesi Alsancak Caddesi’nde ekipler tarafından terasman çalışması yaparak yol iyileştirmesi yapılıyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız