KAYNES’Li SAYISI 5 BiNi GEÇTi

25 Kasım 2017 Saat: 12:19
KAYNES’Li SAYISI 5 BiNi GEÇTi
KAYNES’Li SAYISI 5 BiNi GEÇTi

KAYNES’Li SAYISI 5 BiNi GEÇTi

Bilginin sermaye olarak kabul edildiği günümüz dünyasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda geleceğe yatırım yapmak isteyen toplumlar öncelikle insan kaynağına yatırım yapmalıdırlar. Bilgiyi elde etmenin yanı sıra bu bilgiyi etkin bir şekilde kullanmak, geliştirmek ve yenilemek de önemlidir.’’ Kaynes, 2006 yılında, yönetim kurulu uzun yıllar profesyonel iş hayatında aktif olarak çalışmış mühendislerden tarafından kurulan Milli Eğitim Bakanlığı izni ile eğitim kurumu olarak faaliyetlerine başlamıştır. 2016 yılında Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilen KAYNES, 17 Ocak 2017 itibari ile Mesleki Eğitim Kurumu (MYK)tarafından yetkilendirilerek sınav ve belgelendirme faaliyetlerine başlamıştır. Bu unvanın üzerine yüklediği sorumlulukların bilinciyle faaliyetlerini sürdüren Kaynes; tamamen bağımsız, tarafsız ve adil bir kuruluş olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Maddi kaygıdan uzak hedefleri olan Kaynes, sektörün en tecrübeli profesyonelleri ile herkes için tarafsız ve adil belgelendirme kurallarını uygulamaktadır.

Geçen 10 yıllık süreçte kişisel ve kurumsal eğitimleri aracılığıyla gerek sektör profesyonellerinden gerekse iş hayatına yeni atılacak olan gençlerden oluşan 5000’inin üzerinde bireye eğitim hizmeti sunmuştur. Bu eğitimler; Cad-Cam Eğitimi, Zorunlu Mesleki ve Teknik Eğitim, Kalite, İş ve Yönetim Eğitimleri, İSG Eğitimi, Bilişim Eğitimi ve Finans Eğitimlerinin yanı sıra kişisel ve sektörel ihtiyaç ve beklentiler göz önünde bulundurularak hazırlanmış olan; Kariyer, Uzmanlık, Kişisel Gelişim, Kurumsal Dil ve Hobi eğitimleridir.

Kaynes Eğitim, sektörün en değerli eğitimcilerini ‘‘bilgiyi paylaşma’’ gayesiyle bir araya getirmiş; akademik öğretim disiplini çerçevesinde, geliştirdiği uygulamaya yönelik eğitim tasarımları aracılığıyla kişi ve kurumlara pratik ve teorik bilgilerin aktarılmasını sağlamaktadır Bağımsızlık ve tarafsızlık ilkelerinden asla taviz vermeyen Kaynes, yasal mevzuat ve yükümlülüklerini koşullar ne olursa olsun yerine getirmeyi taahhüt ve beyan eder.

Bilginin gücüne birlikte ulaşabilmek dileğiyle