Kemer ile Eğer evlilik yolunda

10 Mayıs 2024 Saat: 13:25
Kemer ile Eğer evlilik yolunda
Yaklaşık iki yıldır DDC Grup Hukuk Müşavirliği görevini sürdüren Av. Cansu Kemer, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Güzelliğiyle dikkat çeken Kemer, gönlünü kaptırdığı makine teknikeri Oğuzhan Eğer ile nişanlandı.  Canan ve  Rasim Kemer çiftinin hukukçu  kızları  Cansu Kemer, Kars Kafkas Üniversitesi Yapı İşleri Şube MüdürüSamet Eğer  ve Nebahat Eğer 'in  yakışıklı oğulları  Oğuzhan Eğer ile görkemli bir nişan töreniyle, evliliğe giden yolda evet dediler.

Birbirlerine çok yakışan Cansu ve Oğuzhan'ın nişan töreninde DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk ile Genel Müdür Hatice Öztürk hukuk müşavirlerini yalnız bırakmazken, Çayırova Belediyesi Kurucu Başkanı Timur Koç'ta , nişanlı çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.  Bayramoğlu Doğapark Restaurant'ta gerçekleşen nişan törenin de Kemer ve Eğer ailelerinin kalabalık  misafirleri ve çiftlerin mesai arkadaşları da hazır bulundu.

Mutlulukları gözlerinden okunan Cansu ile  Oğuzhan çiftinin nişan yüzükleri  ise DDC Başkanı Muhammet Öztürk ve Kanıt Yapı Başkanı Timur Koç tarafından takıldı. Nişan yüzüklerini takarken konuşan Başkan Öztürk, çiftlere mutluluk dileyerek , '' Avukatımız Cansu hanım işinde ve görevinde çok başarılı bir kardeşimizdir. Sorumluluk duyusu yüksek bir insandır. En kısa zamanda düğün törenlerini de yaparak , mutlu bir ev hanımı  olacağına inanıyorum. Şimdiden kuracakları yuvanın hayırlı olmasını diliyorum, Allah tamamına erdirsin. Tebrk ediyorum. '' şeklinde konuştu. 

Nişan kurdalesini kesen Timur Koç'da iyi dileklerde bulunup , nişanlı gençlere tavsiyelerde bulundu, evlilikte mutluluğun sırlarını anlattı.  Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden nişan töreninde , davetliler  davul zurna eşliğinde bol bol halay çekip, Kars yöresinin oyunlarıyla eğlendiler.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız