Kervan Cağ Kebap Fiyatıyla da İlgi Görüyor

9 Mart 2020 Saat: 14:52
Kervan Cağ Kebap Fiyatıyla da İlgi Görüyor
GÖLGE- Darıca İstasyon Caddesi üzerinde iki yıl önce hizmete giren Kervan Cağ Kebap Sofrası , uygun fiyatları ve leziz tatlarıyla ilk günkü gibi ilgi görmeye devam ediyor.

Darıca'nın tatınmış iş insanlarından Nazım Aydın'ın sahibi olduğu ve oğulları tarafından işletilen 380 metrekarelik Kervan Cağ  Kebap Sofrası'nda , Erzurum yöresinin meşhur cağ kebabının yanı sıra,  pide çeşitleri de damak tatına düşkün olanlara sunuluyor.

CAĞ KEBAP 12 LİRA

Mekan temiziliğine çok önem verdiklerini söyleyen Nazım Aydın, ''İstasyonun en eski sakinlerindenim. Ana konumuz İnşaat sektörü. Ancak çocuklarımın ısrarı üzerine  2018 yılında gıda  ve hizmet sektörüne girip  Kervan Cağ  Kebap Sofrası'nı kurduk. Amacımız vatandaşların, eş-dostumuzun kaliteli bir mekanda, leziz yemekler yiyebilmesi ve uygun fiyatla kalkabilmeleri. Bizde cağ 12 lira. Piyasanın altında  fiyat uyguluyoruz. Cağın dışında karadeniz pide çeşitleriyle de hizmetimiz devam ediyor. '' şeklinde konuştu.

RAMAZANA HAZIRLIK

Yaklaşan Ramazan ayına yönelik şimdiden özel hazırlık yaptıklarını söyleyen Kervan Cağ Kebap  Sofrası sahibi Nazım Aydın, iftarda müşterilere sürpriz menüler sunacaklarına işaret etti. Aydın, '' Geçen ramazanda  olduğu gibi çok zengin sofra oluşturacağız. Yine müşterilerimizin keselerine hitap edecek, çok uygun fiyatla zengin menü sunacağız. Bölgemizin en  kapsamlı cağ restoranına  sahibiz. 200 sandaliyemiz var. 300 araçlık otoparkımzı mevcut. Ustalarımızın hünerli elleri, Kervan'ın cağına özel bir tat veriyor. Ramazan ayı rezervelerine şimdiden başladık. Müşteri memnuniyeti ilkemiz , bize olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. ''  dedi.

PİDEDE DE İDDİALILAR

Fevzi Çakmak Mahallesi  İstasyon Cadesi Numara 508'de , Darıca Park AVM'nin karşısında bulunan  Kervan Cağ Kebap Sofrası , çağ dışında pide çeşitleriyle de iddialı. Kervan'da  patatesli kaşarlı  pide, kaşarı pide , kaşarlı sucuklu pide, Karadeniz karışık, Sürmene yağlısı , tavuklu pide , ton balıklı pide, mantar kaşarlı , Bafra pidesi , Görele pidesi , kapalı kavurmalı pide ,kıymalı pide, kuşbaşılı , pastırmalı , kıymalı , yuvarlak kavurmalı, kuşbaşılı  pide çeşitleri hizmeti veriliyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız