Kocaeli , sporun başkenti olacak

30 Kasım 2022 Saat: 16:29
Kocaeli , sporun başkenti olacak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, spora ve sporcuya verdikleri önemi anlatırken, ''Kocaeli'ni sporun başkenti yapıyoruz.'' dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Başkanvekili Yaşar Çakmak, spora ve sporcuya verdikleri önemi anlatırken, ''Kocaeli'ni sporun başkenti yapıyoruz.'' dedi.

Çakmak, Gebze Birlik Spor Kulübü ve Şener GYD Başkanı Şener Yılmaz'la bir araya geldi. Geçtiğimiz aylar düzenledikleri ve çok konuşulan futbol turnuvası hakkında Başkanvekili Çakmak'a bilgiler veren Şener Yılmaz, gençlere yönelik  projeleri hakkında da Yaşar Çakmak'la fikir alışverişinde bulundu.

YILMAZ PROJELERİNİ ANLATTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet Binası'nda gerçekleşen görüşmede Şener Yılmaz, '' Gençlerimizi spora , özellikle futbola yönlendirerek topluma da faydalı nesil yetişmesine çalışıyoruz. Kış turnuvamız ile ilgili hazırlıklara başladık. Sporun bir çok dalında Şener GYD olarak sponsor olup destek veriyoruz. Gebze Birlik Spor Kulübü'müzü ikinci ligten başlatıp bal ligine taşıma kararındayız. '' dedi.

ÇAKMAK AÇIKLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ise Yılmaz'ın sportif faaliyetlerini takdir ettiğini belirtirken önemli açıklamalar yaptı. Çakmak, '' Spora büyük önem veriyoruz, önemli yatırımlar yapıyoruz. Amatör ve profesyönel her kategoride Büyükşehir Belediyesi olarak sporcunun yanında oluyoruz. İlimizin her ilçesinde, mahallesinde  çok ciddi spor yatırımlarımız, tesislerimiz , hizmetlerimiz var. Kocaeli'nin sporun başkenti yapacağız. '' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız