Kömürcü , verdi veriştirdi

27 Kasım 2022 Saat: 21:27
Kömürcü , verdi veriştirdi
Gebzespor maçlarının canlı yayınlanmasını engelleyen yetkililere ateş püsküren Batıyakası TV Yönetmeni Bülent Kömürcü, kamuoyuna yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı. Kömürcü'nün yazılı açıklaması şöyle;

ŞU GEBZESPOR DÜŞMANLIĞINA BİR SON VERİN
3. lig yolunda sağlam adımlarla giden bir Gebzespor var. Gebze gibi bir ilçenin takımı değil 3. Ligde değil süper ligde olmalı düşüncesi içerisindeyim. Büyük bir camiaya sahip bu takım. Taraftarı sahip çıkıyor hiçbir zaman yalnız da bırakmıyor.
GEBZESPOR DÜŞMANLIĞI
3 hafta Gebzespor seyircisiz maç oynama yasağı aldı. Gebzespor yönetimi ise içerde ve dışarda maçları takip eden taraftarına bir jest yaparak bu 3 maçı canlı yayınlatma kararı aldı. Ne yazık ki bir maç yayınlanan yasaklı maçta diğer maçları saha denetçisi yayınlanmasına müsaade etmedi. Gebzespor kulübünün istemesine rağmen hiçbir güç federasyon yetkilisini geçemedi.
MİTHAT AĞA:”BALDA Kİ TAKIM İSTERSE YAYINLAYABİLİRSİNİZ” DEMİŞTİ.
Bu maçların eğitim amaçlı çekimleri, gerek canlı yayın çekimleri için Batıyakası Medya olarak KASKF’a dilekçe ile müracaatta bulunduk. Dilekçemizi işleme alındıktan sonra bizzat şahsımı Mithat Ağa aradı. Süper Amatörde çekimler müsaade etmeyeceklerini ama Bal liginde takımlar isterse canlı yayınlayacağımızı bizzat söyledi. Batıyakası olarak bizde son iki maçta Denetçiye yazdığımız dilekçede Gebzespor’un isteği doğrultusunda maçı canlı yayınlayacağımızı belirtmemize rağmen son hafta yine Mithat Ağa’ya takıldık ve maçı yayınlayamadık.
BİZE KARŞI BİR GAREZİN Mİ VAR AĞA?
Bize yapmamız gerekeni söyleyip de, maçı yayınlatmamasını medya kuruluşu olarak hem üstümüze aldık, hem de İzmit Belediyespor Müdürlüğünde görev yapmış olan Mithat Ağa’nın Gebze’ye karşı ayrı bir düşmanlığı mı var? Diye dertlenmeye başladık.
MURAT AYDIN’I GÖREVE DAVET EDİYORUZ.
Kocaeli’de Amatör Spor Klüpler patronu Murat Aydın’ı göreve davet etmeyi bir borç biliyoruz. Her platforma da bu bölgenin çocuğu olduğunu söyleyen ve Kocaeli genelinde ki tüm amatör spora sahip çıktığını ifade eden Aydın’a Gebzespor taraftarına karşı olan sorumluluğunu yerine getirmesine davet ederken son iki haftadır Gebzespor düşmanlığı yapan kim varsa sorumluları ortaya çıkarmasını istiyoruz.
SONUÇ OLARAK KİMİN NE KORKUSU VAR BİLELİM
Oysaki amatör maçlarda yapılacak olan çekimler, oyuncuların ve hakemlerin daha çok işine gelmeli. Oynayan çocuklarımız kendini gösterecek, hakemlerimiz ise biraz daha dikkatli olacaklar. Bu da onların yolunu açacak. Bu durumları yaşadıktan sonra aklıma çok çetrefilli işler gelmiyor değil. Kimin ne korkusu var, şapkasının altında neler saklıyor bilmem ama tek kelimeyle yazık ediyorlar. Hem futbola hem de bu işe emek verenlere…

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız