KTO istişarede buluştu

11 Ekim 2019 Saat: 16:12
KTO istişarede buluştu
Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı İstişare Toplantısında bir araya geldi Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Divanı üyeleri düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Divanı üyeleri düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda oda çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

KTO’DA ÜST YÖNETİM TOPLANDI

Toplantıya Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Veysel Şenol ve Abdullah Baki Susam, Meclis Başkan Yardımcıları Bilal Atak ve Rıfat Bekir Bekiroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gülcan, Fatih Fidan, Hamza Küpeli, Mehmet Gümüş, meclis katibi Kutlu Soner Kayalı ve oda genel sekreteri Berat Nas katılım sağlarken, Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk yönetim kurulu ve meclis divanı üyelerine teşekkürlerini ilettiler.

ODA ÇALIŞMALARI TÜM DETAYLARI İLE KONUŞULDU

Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda oda çalışmaları, stratejik plan çalışmaları, üye ziyaretleri, meclis ve komite çalışmaları detaylı olarak görüşülürken, yaklaşan organizasyonlar ile ilgili de fikir alışverişleri yapıldı

KTO’DA BİRLİK BERABERLİK EN GÜZEL ŞEKİLDE İŞLİYOR

Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Güngör Ayhan başta Yönetim Kurlu Başkanı Recep Öztürk ve yönetimine yaptıkları çalışmalar için teşekkürlerini sunarken Körfez Ticaret Odası’da beklediğimiz özlediğimiz kadro ve ekip arkadaşlarımızla üyelerimize dokunan, üye menfaatleri için çalışan bir oda konumundayız’’ dedi.  Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ise yaptığımız ziyaretler, faaliyetler  kurumlar arası ilişkilerimizle odamızı daha iyi yerlere taşıyacağımıza inancımız sonsuz bu toplantılarımızı meclis ve komite üyelerimiz ile devam ettireceğiz. Toplantımıza katılan bütün yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi

 

 

 

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız