Kutsi Sevgilisinden Ayrılınca Eski Eşi de Nişanlısını Terk Etti

27 Eylül 2017 Saat: 10:02
Kutsi Sevgilisinden Ayrılınca Eski Eşi de Nişanlısını Terk Etti
Kutsi, sevgilisi Feyza Çıpa'dan ayrılmasının ardından, eski eşi de nişanlısını terk etti. Bu gelişmelerin ardından "Kutsi yeniden eski eşiyle barışıyor mu?" sorusu akıllara geldi.

Kutsi Sevgilisinden Ayrılınca Eski Eşi de Nişanlısını Terk Etti

Kutsi, 2008'de nikah masasına oturduğu Sinem Bayraktutar'ı 'Huzur Sokağı'ndaki partneri, 'Miss Turkey 2007' üçüncüsü Feyza Çıpa ile aldatmıştı. Kutsi, Feyza Çıpa'dan ayrılır ayrılmaz, eski eşi de nişanlısından ayrıldı.

AYRILIĞI KUTSİ DUYURDU

Sevgililer basının önüne ilk kez Aralık 2016'da çıktı. Feyza Çıpa "Yakında evleniyoruz" dedi. Ama o gün hiç gelmedi. İlk kriz Mayıs'ta çıktı. Sonra Feyza Çıpa'nın doğum gününde barıştılar. Ne var ki, Kutsi yine nikah masasına oturmaya yanaşmadı. Feyza Çıpa sonunda isyan edip ayrılık kararı aldı. Kutsi'nin tüm fotoğraflarını Instagram'dan sildi ve şöyle konuştu: "4 yıl süren, her saniyesi çok kıymetli olan bir beraberlik yaşadık. Son dönemlerde bazı konularda anlaşmazlık yaşıyorduk. Bunu daha fazla sürdürmenin yersiz olduğunu düşündük. Medenice yollarımızı ayırdık."

DÜĞÜN İPTAL EDİLDİ

Kutsi'nin Bodrum'a yerleşen eski eşi, geçen yıl Ezel Üneder ile nişanlanmıştı. Düğün iptal edildi. Tesadüfe bakın ki, Sinem Bayraktutar da Kutsi ile aynı tarihlerde Ezel Üneder ile ilişkisine nokta koydu.