Mehmet Başaran annesini kaybetti

16 Mayıs 2021 Saat: 13:25
Mehmet Başaran annesini kaybetti
Bölgemizde geniş bir kesim tarafından tanınan AK Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, sanayici Mehmet Başaran'ın annesi Fatma Meliha Başaran (84) yaşamını yitirdi.

Koronavirüs nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören ve yoğun bakımda tutulan Fatma Meliha Başaran, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gebze'de hayırsever kimliğiyle de tanınan iş insanı Mehmet Başaran , 29 Temmuz 2019 yılında da babası Mustafa Başaran'ı kaybetmişti.
Gebze'ye katkı sunan aillerin başında gelen , siyaset ve ticaretin önemli aktörlerinden Başaranların en büyük ferdi olan iki çocuk annesi Fatma Meliha Başaran , yarın (17 Mayıs Pazartesi) Mustafa Paşa Cami'nde kılınacak olan öğlen namazını müteakip Osmanyılmaz Kabristanı'nda toprağa verilecek. Fatma Meliha Başaran, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran'ında yengesiydi. 

Gölge Medya olarak Mehmet Başaran ve ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

FATMA MELİHA BAŞARAN KİMDİR?

Kocaeli-Gebze eşrafından merhum Ayvacıoğlu İbrahim Ağa ve merhume Hamdune hanım ile merhum Mustafa efendi ile merhume Saliha hanımın torunu , merhum Hacı Mehmet Emin Babacan ve merhume Hacı Vasfiye Nahide Babacan'ın kızları , merhum Hacı İsmail Başaran ve merhume Hacı Muazzez Başaran'ın gelinleri, Gülseren-Emin Kirmani ve Banu-Mehmet Başaran'ın anneleridir.
Merhume Hacı Emine Mediha Kirmani -Merhum Hacı Mehmet Kirmani ve Merhum Yavuz İbrahim Babacan -Sevil Babacan ın kardeşleri,  Merhum Hacı Mehmet Orhan Başaran, Merhume Mübeccel Başaran ve İbrahim -Sainur Başaran ın yengeleri, Merhum Hacı Mehmet -Merhume Hacı Emine Mediha Kirmani ve Merhum Hacı Hulusi ve Hacı Hatice Asuman Engül'ün dünürleri, Gülden-Barış ,Güldal ,İpek, Mustafa Kaan'ın büyükanneleri, Zeynep ve Azra'nın büyük büyük anneleri, Merhum Hacı Mustafa Hadi Başaran'ın eşidir. Hacı Fatma Meliha Başaran 16 Mayıs 2021 tarihinde Hakk'ın rahmetine kavuştu. Mekanı cennet olsun.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız