MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayaz’dan sağlık çalışanlarına teşekkür

17 Nisan 2020 Saat: 14:22
MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayaz’dan sağlık çalışanlarına teşekkür
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, korona virüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına ve Vefa sosyal destek gruplarına teşekkür etti. Başkan Ayaz,  Tüm dünyanın zorlu bir s?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, korona virüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına ve Vefa sosyal destek gruplarına teşekkür etti.

Başkan Ayaz,  Tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği şu günlerde ülkemizde, ilimizde ve ilçemizde en zorlu görev sağlık çalışanlarımız tarafından yürütülmektedir. İlçemizde görev yapan doktor, hemşire ve her kademedeki sağlık personeli Dünyada pandemi ilan edilen Korona virüs (Covid-19) salgınının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveriyle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak, vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyarak görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedirler.

TÜM İHTİYAÇLARINI AYAKLARINA KADAR GÖTÜRÜYORLAR

İlçe Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in Öncülüğünde çalışmasını sürdüren destek grupları, 65 yaş üstü vatandaşların maaşlarını evlerine kadar giderek dağıtıyor. Sokağa çıkma yasağında da mesaisini kesintisiz sürdüren grup mensubu kamu görevlileri, Belediye Çalışanları faaliyetlerini yürütürken 65 yaş üstü ve hasta vatandaşların da hayır dualarını alıyor. Vefa ve sosyal destek grubu bünyesinde hiçbir menfaat beklemeden kendi araçları ve kamu araçlarıyla görev yapan görevliler, Sokağa çıkma kısıntısı olan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın Tüm İhtiyaçlarını ayaklarına kadar götürürken, vatandaşlarımızın başka talep ettiği ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyor.

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM

Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Koronavirüs salgınında görevlerini canları pahasına fedakârca yerine getiren, bu mücadeleyi büyük bir özveri ve fedakârlıkla sürdüren doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın evde kal Türkiye ve evde kal Kocaeli evde kal Dilovası uyarılarını dikkate almalarını rica ederek Sağlıklı günler dilerim.” Dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız