Muhammet Öztürk'ten Nail Çiler'e tam destek

19 Mart 2023 Saat: 17:43
Muhammet Öztürk'ten Nail Çiler'e tam destek
İş dünyasında elde ettiği başarılarla birlikte, destek verdiği sosyal sorumluluk projelerinde de dikkat çeken ddc Şirketler Grubu Başkanı Muhammet Öztürk, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere yönelik değerlendirmeler yaptı.

Öztürk, alım gücünün azaldığı vatandaşların kararlarında mutfağın büyük etkisi olacağına dikkat çekerken, ''Taze bir başlangıç her zaman iyidir.'' dedi. Bünyesinde ddc Lojistik, ddc Reklam, ddc İnşaat, ddc Maden'i barındıran şirketleriyle bölgemiz ekonomisine yön veren iş insanı Muhammet Öztürk, Gölge'ye siyasi değerlendirmeler yaparken de , CHP'den milletvekili aday adayı olan GTO Başkanı Nail Çiler'e yönelik görüşlerini açıkladı.
NAİL ÇİLER ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK ŞANS
Çiler'in siyasete girmesinin Kocaeli ve ülkemiz açısından büyük bir kazanım olduğuna vurgu yapan Muhammet Öztürk, '' Nail Başkan, Gebze için zaten büyük bir değerdi. Adeta sorumlu ve üretken bir siyasetçi ruhuyla çalışıyordu. Şimdi aktif siyasete girmesi gücüne güç, bölgemize muazzam katkı sağlayacaktır. Bir ağabeyim olarak gördüğüm Nail başkanımıza başarılar diliyor, tebrik ediyorum. Bütün imkanlarımla kendisinin yanında olacağım. Çünkü inanıyorum ki Nail ağabeyin mecliste olması ülkemizin kazanmasına vesile olacaktır. O'nun engin görüşleri, çok değerli fikirleri herkes için klavuz olacaktır. '' dedi.
ŞENEY GYD TURNUVASI BAŞARILI
Futbola olan düşkünlüğüyle de tanınan Muhammet Öztürk , gençlerin spora ve eğitime yönelmesi noktasında ise üzerine düşeni yapmaya her zaman hazır olduğunu söyledi. Dün gerçekleşen Şener GYD Kış Futbol Turnuvası'na sponsor olarak maddi katkı sunan Muhammet Öztürk , bu yönde konuşurken de şunları dile getirdi; '' Şener Yılmaz'ı tebrik ediyorum. Başında bulunduğu Gebze Birlik FK ve düzenledikleri turnuva takdire şayan. Kısa sürede başarılı işlere imza attılar. Gençlerimiz sporla içiçe olursa, okumaya meyil ederlerse her bir gencimiz pırlanta olur ve istikballerini kazanırlar. Sokaktan ilham alan gençliğin kimseye hayrı olmaz. Spor, eğitim, anane çok önemlidir. Bu bağlamda Şener GYD'nin ikincisi gerçekleşen turnuva başarılıydı. ddc şirketler grubu olarak her daim böyle güzel projelerin destekçisi olacağız.''

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız