ORYANTİRİNG YARIŞMASI NEFES KESECEK

18 Ekim 2019 Saat: 11:44
ORYANTİRİNG YARIŞMASI NEFES KESECEK
9 Ekim Kartepe Uzuntarla Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda start alacak. İkinci gün farklı bir etapta devam edecek yarışlar Gebze Merkez Kent Meydanı’nda sona erecek.

Türkiye 1. Kademe Oryantiring Yarışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile 19 Ekim’de başlıyor. Türkiye’de 85 kulüp ile birlikte Letonya, Macaristan ve Fransa'dan 1122 sporcunun 26 kategoride katılacağı yarışlar Kartepe Uzuntarla Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda start alacak.

 

TÜRKİYE’DEN 85 KULÜP İLE 3 ÜLKEDEN 1122 SPORCU

Türkiye 1. Kademe Oryantiring Yarışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın destekleri ile Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  düzenlenecek. Türkiye’den 85 kulüp ile 3 ülkeden 1122 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecek yarışların ilk etabı ise 19 Ekim’de Kartepe Uzuntarla Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda start alacak. İkinci gün farklı bir etapta devam edecek yarışlar Gebze Merkez Kent Meydanı’nda sona erecek.

 

HEDEFLERE SIRASIYLA VE EN KISA SÜREDE

Harita yardımı ile yön bulmayı içeren oryantiring, zamana karşı yapılan bir spor dalı. Farklı arazi koşullarında yapılabilse de, bu spor genellikle ormanlık arazide yapılıyor. Sporcular kendilerine verilen yarışma bölgesinin haritasında belirtilmiş hedeflere sırasıyla ve en kısa sürede ulaşmaya çalışıyor.

 

YARIŞMA PROGRAMI;19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 10:00 da Kartepe Uzuntarla Ormanya Doğal Yaşam Parkında Uzun Mesafe Yarışı, Orta Mesafe Yarışı (Ödül Töreni Saat 15:30)20 Ekim 2019 Pazar Günü günü saat 10:00 da Gebze Merkez Kent Meydanı

Sürat Mesafe Yarışı (Ödül Töreni Saat 15:30)

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız