Yollarda karla mücadele, D-100 ve D-130’da tuzlama

15 Şubat 2021 Saat: 14:13
Yollarda karla mücadele, D-100 ve D-130’da tuzlama
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele ekipleri sorumlu bulunduğu bölgelerde yolları açarken, D-100 ve D-130 karayolunda ise tuzlama çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Cuma akşamı başlayan kar yağışının ardından Karla Mücadeleye başladı. Ekipler, yolların kapanmaması ve buzlanma olmaması için 3 gündür özveriyle çalışıyor.

 

3 GÜNDÜR KARLA MÜCADELE EDİLİYOR

İlimizde Cuma günü etkisini gösteren ve 3 gündür aralıklarla yağan kar yağışı Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekiplerini harekete geçirdi. Yolların kapanmaması ve buzlanma olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, 3 gündür 2 ayrı ekiple gece gündüz mücadelesini sürdürüyor. Ekipler sorumluluk bölgelerinde karla mücadele ederken, dün akşam D-100 ve D-130 karayolunda ise tuzlama çalışması yaptı.

24 SAAT KARLA MÜCADELE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, Kocaeli'nde etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte kentin tüm ilçelerinde ve köy yollarında yol açma ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Greyder, loader, bobcat, ekskavatör, pto gibi iş makineleri ve tuz yüklü kamyonlarla tüm ilçelerde 24 saat nöbette olan ekipler, tuzlama ve kar küreme çalışmalarıyla yolları güvenli hale getirdi.

 

ANA ARTERLER VE CADDELER AÇIK

Tüm ilçelerde ana arterler ve caddeler başta olmak üzere köy yollarında da yol açma ve tuzlama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Karla Mücadele Ekipleri, Kartepe Zirve Yolu, İzmit; Santral Rampası, Umuttepe, Miralay Mümtaz Caddesi, Bağçeşme, Arızlı, Gündoğdu, Radar Rampası, Kuruçeşme Toki Konutları, Başiskele; Aytepe Diriliş Kamp Yolu, Baraj yolu-Cami Düzü-Doğantepe-Serinlik Bağlantı Yolu olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm noktalarda yolların açık tutulması, buzlanma olmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

D-100 VE D-130 KARAYOLUNDA TUZLAMA

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Karla Mücadele Ekipleri, dün akşam ise buzlanmaya karşı tüm şehirde tuzlama çalışmaları yaptı. Karla mücadele ekipleri özellikle D-100 karayolunda buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı.

 

KÖYLER DÂHİL TÜM YOLLAR AÇIK
24 saat iki vardiya kar temizleme ve tuzlama çalışması yaparak yolları sürekli açık tutan Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, Kocaeli genelinde tüm ana yol ve caddeler ile köy yollarını sürekli açık tutuyor. Köylerde Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan traktör kar bıçaklarıyla yollarda kar küreme çalışması yapılıyor. Köy muhtarları koordinatörlüğünde 24 adet traktöre takılan kar bıçaklarıyla köy yolları açılıyor.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız