Akademisyenler ve bürokratlar BAH'ı gezdi

17 Ekim 2024 Saat: 17:52
Akademisyenler ve bürokratlar BAH'ı gezdi
Sağlık sektörünün masaya yatırıldığı çalıştay sonrası katılımcı akademisyen ve bürokratlar, Darıca'da hizmet veren Büyük Anadolu Hastanesi'ne misafir oldular.

Sağlık hizmetlerinin karşılaştığı sorunların çözümü amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Üniversiteler, sağlık sektöründeki kurum ve kuruluşların iş birliğinde düzenlenen “Sağlık Sanayimizin Geleceği Çalıştayı sonrasında programa katılan yetkililer Büyük Anadolu Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Yakup Yönten ve Büyük Anadolu Hastaneleri Akademik Direktörü Prof. Dr. Mustafa Şahin hazır bulundu.
Geçtiğimiz aylar hasta kabulüne başlayan BAH'ı ziyarete katılan isimler arasında;  Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, eski SGK Başkan Yardımcısı Op. Dr. Orhan Koç, Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Özkan Ünal ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz, Sağlık Bakanlığı yetkilileri, SGK Kurumu, katılımcı üniversite ve özel sektörden olan misafirler katıldı.
Yetkililere hastanenin tüm branşları hakkında kapsamlı bilgi verilirken, hastane binası da gezildi. Ziyaret sırasında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alındı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız