Başsavcı Uslu , cezaevinde miniklerle buluştu

22 Ekim 2025 Saat: 14:30
Başsavcı Uslu , cezaevinde miniklerle buluştu
Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu , Adalet Anaokulu ve Kreşi’ni ziyaret etti.

Gebze’de  göreve  başladığından  beri geliştirdiği  projelerle de dikkatleri  çeken  Başsavcı  Uslu,  Gebze Kadın Kapalı Cezaevi’nde  faaliyet gösteren,  Adalet Anaokulu ve Kreşi’nde  çocuklarla bir araya geldi.  

TAM KADRO ZİYARET

Anaokulu yöneticileri  ve öğretmenlerinden  faaliyetleri  hakkında bilgiler alan  Gebze Cumhuriyet Başsavcısı  Metin Uslu’ya,  Cumhuriyet Başsavcıvekili  Ali Mesut Kavak, Cezaevi Savcısı  Gökhan Erdoğan  ile  Gebze Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Ekrem Ünal ‘da  eşlik etti.

KIŞLIK KIYAFET HEDİYE ETTİ

Cezaevi personeli  ve  cezaevinde  bulunan hükümlü / tutuklu annelerin yanında barınan 0-6  yaş  arasındaki  15 çocukla buluşan Başsavcı Uslu , miniklere çeşitli  hediyeler  de verdi.  Çocuklara  kışlık kıyafet, ayakkabı, oyuncak  ve mama gibi hediyeler dağıtıktan sonra bir süre anaokulunda kalan Başsavcı Uslu , sohbet ettiği  çocuklarla şakalaşmayı da ihmal etmedi.  Ziyarette çocukların  mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız