
Belediyenin yeni hizmet binasını gezen ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan bilgiler alan Başsavcı Uslu , Osmanlı-Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan hizmet binasını beğendiğini söyledi.
Beraberinde Başsavcı vekilleri Kamil Demir ve Selim Şerif ile Darıca Belediyesi’ne giden Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu , bir süre kaldığı belediyede Başkan Muzaffer Bıyık’tan çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.
Ziyarette Başsavcı Uslu belediye hizmet kompleksini gezerken , özellikle belediyenin kuruluşundan bu yana başkanlık yapmış simaların yer aldığı vefa duvarını ilgiyle inceledi. Başkan Bıyık’ın yakın ilgisine teşekkür ederek belediyeden ayrılan Başsavcı Uslu ve beraberindekilere Bıyık’ta ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.