DDC Makina, Avrasya Fuarı'na Hazırlandı

15 Ekim 2024 Saat: 10:47
DDC Makina, Avrasya Fuarı'na Hazırlandı
İMES OSB'de ihracat ağırlıklı üretim yapan Türkiye'nin yerli ve milli markası DDC Makina, Avrasya'nın en büyük ve en kapsamlı ambalaj fuarına katılacak.

DÜNYANIN HER YERİNDEN 958 FİRMA

Çok sayıda ülkeden yaklaşık 958 firmanın stant açacağı  Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Temizlik konfeksiyon üretim hattı ile  fuarda ulusal ve uluslararası alıcılarla buluşacak olan DDC Makina,  Salon 11A, Stand 1191’de fuar boyunca makinalarını sergileyecek.

YAPAY ZEKA TEKNOLOJİ  İLE  BULUŞTU

Son teknoloji  ve yapay zeka ile donatılan , tümü kendi teknik kadrosu tarafından tasarlanan makinelerini dünyaya tanıtacak olan DDC Makina'nın stantında,  fuar süresince 10  teknik personel  görev yapacak. Fuarda, DDC Grup ve DDC Makina Yönetim Kurulu Başkanvekili Hatice Öztürk'de hazır bulunacak.

Ambalaj ürünlerinin yanı sıra, gıda işleme ile ambalaj makineleri ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergileneceği Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı;  Türkiye’nin yanı sıra, Orta Doğu, Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan gelen gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin karar vericileriyle buluşma imkanı sağlayacak.

DDC MAKİNA DÜNYA MARKASI

Diğer yandan  Avrasya Ambalaj Fuarı'na iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı  Muhammet Öztürk , DDC Makina'nın  bir dünya markası olduğunu belirtirken , '' Fuarda bir çok ülke ile  ihracat köprüsü kuracağımıza inanıyorum. '' dedi.

SON TEKNOLOJİMİZİ SERGİLEYECEĞİZ

Daha önceleri Dubai, Kıbrıs, Almanya ve yine Tüyap'ta gerçekleşen fuarlarda ülkemizin bayrağını dalgalandırdıklarına dikkat çeken Başkan Muhammet  Öztürk, '' Farklı bölge ekonomilerinin kavşak noktasında bulunan İstanbul’da gerçekleşen Avrasya Ambalaj Fuarı'nda adeta teknoloji yarışacak. DDC Makina olarak bizler  dersimize çok iyi çalıştık. DDC Makina , elde ettiği son teknolojiyi fuarda dünya ile buluşturacak. 29. Uluslararası  Ambalaj Endüstrisi Fuarı’nda sizleri standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. En yeni teknolojilerimiz ve yenilikçi çözümlerimizle Salon 11A, Stand 1191’de buluşalım. Fuar boyunca sizlerle tanışmayı heyecanla bekliyoruz. '' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız