Diliskelesi Festivali’ne Binlerce Kişi Akın Etti

31 Ağustos 2026 Saat: 13:50
Diliskelesi Festivali’ne Binlerce Kişi Akın Etti
Dilovası’nın Diliskelesi mevkiinde, iş insanı ve siyasetçi Enver Yıldırım ile Diliskelesi Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen festivale binlerce kişi katıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte vatandaşlar müzik ve eğlence dolu bir akşam yaş

Konser alanını dolduran kalabalık, birbirinden sevilen sanatçıların sahne performanslarıyla coştu. Gecede ilk olarak Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Emre Köksal sahne aldı. Köksal’ın ardından Rızgan, seslendirdiği eserlerle festivale katılanlara keyifli anlar yaşattı. Gecenin finalinde ise Maral sahne alarak vatandaşları eğlendirdi.

Festival kapsamında Gebze Merkez Prime Hastanesi tarafından gerçekleştirilen çekilişte 10 kişiye check-up hizmeti hediye edildi.

Etkinlikte konuşan Diliskelesi Kulübü Başkanı Erdal İşleyen ve iş insanı-siyasetçi Enver Yıldırım, festivale katılan vatandaşlara, sanatçılara ve organizasyona katkı sunan herkese teşekkür etti. Yıldırım ve İşleyen, bu tür etkinliklerin bölge halkını bir araya getirmesi açısından önemli olduğunu belirtti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız