
Gebze Ticaret Odası seçimleri için geri sayım sürerken, GTO Başkan ve Adayı Abdurrahman Aslantaş'ın Seçim Yönetim Merkezi'nde ( SYM ) yaşanan coşku adeta gövde gösterisine dönüştü. Gün geçtikçe büyüyen heyecan, Gebze iş dünyasında Aslantaş'a olan güvenin ve desteğin en net göstergesi oldu.
SEÇİM OFİSİNDE İZDİHAM
Sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar dolup taşan Seçim Yönetim Merkezi, adeta Gebze'nin kalbi haline geldi. Komite üyeleri, meclis üyeleri, iş insanları ve dostları aynı hedef etrafında kenetlenerek Aslantaş'a tam destek verdi. Oluşan bu güçlü birliktelik, sadece bir seçim çalışması değil, Gebze Ticaret Odası'nın geleceğine olan inancın yansıması olarak yorumlanıyor.
"BİZ HAZIRIZ, EKİBİMİZ HAZIR!
"Her ziyaret, her destek, her samimi buluşma çalışma azmini katlarken, Başkan Adayı Abdurrahman Aslantaş'tan net mesaj geldi ; "Biz hazırız. Ekibimiz hazır. Hedefimiz belli. Üyemizin sesinin daha güçlü çıktığı, hizmetleriyle fark yaratan, geleceğe güvenle yürüyen bir Gebze Ticaret Odası inşa etmek." Aslantaş, merkezde oluşan bu sinerjinin, kendilerine duyulan güvenin ve birlikte yürüme iradesinin en güzel kanıtı olduğunu vurguladı.
HEDEF: GÜÇLÜ GEBZE
Seçim çalışmalarını büyük bir coşkuyla sürdüren Aslantaş ekibi, "Güçlü Üye, Güçlü Oda, Güçlü Gebze" sloganıyla yola devam ediyor. Gebze iş dünyası şimdi tek bir sorunun cevabını merak ediyor: Bu coşku ve kenetlenme sandığa nasıl yansıyacak? Görünen o ki, GTO'da Aslantaş rüzgarı her geçen gün daha da güçlenerek esiyor.