GETAB'ta bayrak el değişti

9 Ekim 2024 Saat: 17:27
GETAB'ta bayrak el değişti
GETAB'ın Kurucu Başkanı Ziyeattin Yüzbaşıoğulları, 12 yıldır sürdürdüğü görevine veda etti. GETAB'ta, Sezayi Gürses dönemi başladı.

Geçtiğimiz günler gerçekleşen kongrede yeniden aday olmayan  Ziyeattin Yüzbaşıoğulları, denetleme kurulu üyesi olarak görev alırken , Sezayi Gürses başkanlığında yeni yönetim oluştu.  Gebze Toplu Taşımacılar Birliği (GETAB) yönetimi, bu sabah  vefa toplantısında bir araya geldi. Eski ve yeni yöneticilerin buluştuğu kahvaltılı proğramda önceki başkan Yüzbaşıoğulları'na hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

GÜRSES , YOL HARİTASINI AÇIKLADI

Mutlukent'te özel bir restoranda misafirlerini ağırlayan GETAB'ın çiçeği burnunda  başkanı  Sezayi Gürses, eski yönetime katkılarından dolayı teşekkür ederken, birliğin yeni yol haritasını da açıkladı. Elli üyesi bulunan GETAB'ın yeni yönetim kurulu üyelerinin  kendilerini tanıttığı buluşmada, katılımcılara hitap eden Başkan Gürses, '' Bu önemli görevi üstlenmenin , bayrağı devr almanın sorumluluğunun farkındayız. Üyelerimizin , araç sahiplerinin kazançlı olması yönünde boş durmayacak, koltuğa yapışmayacağız, çok çalışacağız. '' dedi.

YÜZBAŞIOĞULLARI'NDAN DUYGUSAL VEDA

Toplantıda , bugüne kadar gerçekleştirdiği emek ve çalışmalarından dolayı Kurucu Başkan Ziyeattin Yüzbaşıoğulları'na,  Başkan Sezayi Gürses tarafından  plaket verildi. Görevi devr ettiği yeni yönetime duygusal konuşması ile başarılar dileyen  Yüzbaşıoğulları  ; '' Yeni yönetimin , genç  arkadaşlarımızın çok başarılı olacağına inanıyorum. Gençlerin önünü açmak gerekir. Bundan sonra tecrübelerimle yanınızda olacağım. 12 yıla yakın sürdürdüğüm görevimi Sezayi Gürses gibi yetenekli bir kardeşimize bırakmanın gururunu yaşıyorum. İnanıyorum ki kendisi ve ekibi çok başarılı olacaktır. GETAB, bundan sonrada üyelerimizin birlik ve beraberliğinde  büyük özveriler ve yeniliklerle çalışmasını sürdürecektir. Yeni yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sektörümüze ve bölgemize, iş dünyamıza hayırlı olsun. ''  şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Bazı üyelerin de  GETAB'a  yönelik fikir ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda,  yeni yönetim kurulu üyelerinin isimleri şu şekilde açıklandı ; Sezayi Gürses ( Başkan ), Salim Keskin (Başkan Yardımcısı ), Ayhan Yılmaz(Genel Sekreter ), Erdinç Kurucu (Sayman) ve yönetim kurulu üyeleri Yavuz Yanık , Yusuf  Ömür, Muhammet Dedec,  Mehmet Keleş, Adnan Akdoğan, Mehmet Gökhan Yılmaz.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız