Körfez’de Eğitime Destek İçin Anlamlı Buluşma

17 Kasım 2025 Saat: 14:57
Körfez’de Eğitime Destek İçin Anlamlı Buluşma
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Türkiye Yardımsevenler Derneği Körfez Şubesi, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza atıyor.

Eğitime destek bilincini güçlendirmeyi hedefleyen iki kurum, tüm geliri eğitim gören kız öğrencilerin ihtiyaçlarına aktarılacak özel bir panayır düzenliyor.

PANAYIR 21 KASIM CUMA GÜNÜ SAAT 11.00’DE AÇILIYOR

Toplum dayanışmasının en zarif örneklerinden biri olacak etkinlik, 21 Kasım Cuma günü saat 11.00’de Yarımca Kültür Merkezi’nde başlayacak ve 18.30’a kadar devam edecek. Katılımcılar hem keyifli bir gün geçirecek hem de geleceğin güçlü kadınlarının yetişmesine katkı sunacak.

“İLÇEMİZDE FARK YARATAN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, gerçekleştirdikleri çalışmaların ilçe genelinde büyük bir dayanışma ruhu oluşturduğunu belirterek şunları söyledi: “Kadın Meclisi olarak ilçemizde fark yaratan, topluma dokunan projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu panayır da kız çocuklarımızın eğitimine destek olmak için büyük önem taşıyor. Tüm halkımızı, iyiliğin çoğaldığı bu güzel dayanışmaya katılmaya davet ediyoruz.”

DAYANIŞMA RUHU YARIMCA’DA BULUŞUYOR

Körfezli kadınların emeği ve gönülden katkılarıyla hazırlanan panayır, daha fazla kız çocuğuna destek olmayı hedefliyor. Etkinliğe katılan herkes, eğitim yolculuğunda bir gencin hayatına dokunmuş olacak. Körfez halkı, bu anlamlı dayanışma gününe davet ediliyor. Her adım, bir kız çocuğunun geleceğine umut katacak.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız