Tipioğlu Gebze'de güne damga vurdu

11 Mayıs 2026 Saat: 18:13
Tipioğlu Gebze'de güne damga vurdu
Gebze'de pazarcı esnafını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu , gördüğü yoğun ilgi karşısında güne damga vurdu.
Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte Mevlana  Kapalı Pazarını ziyaret eden Milletvekili Tipioğlu'nu pazarcı esnafı bağrına bastı. Alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet eden Tipioğlu ile Başkan Kaya , 16 Mayıs'ta ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine de Gebzelileri davet ettiler.
GÖNLÜN PİS OLMASIN
Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu'nu  karşısında gören pazarcı esnafı ile milletvekili arasında  oldukça samimi  ve yürekleri ısıtan sohbetler gerçekleşti. Pazarcılar , '' Hoş geldiniz vekilim, sizden başka gelen yok, siz sürekli  yanımızda oluyorsunuz . '' derken , bir pazarcı da kendisine eline uzatan Tipioğlu'na ' ellerim pis ' şeklinde konuşunca Tipioğlu'nun , ''  Elinin pis olmasının ehemmiyeti yok , gönlün pis olmasın '' cevabı pazarcılardan büyük takdir gördü. 
Pazarcı esnafların sevgi gösterisi ile morali daha çok artan Veysel Tipioğlu ve beraberindekiler  vatandaşları mitinge davet ederken , ilgilerinden dolayı pazarcılara teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız